Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Звезда довела два озбиљна појачања

Ватерполисти Црвене звезде крајем претходне године стигли су до трофеја намењеног победнику националног купа, а почетком 2021. године пружили су више него запажене партије и у Регионалној ватерполо лиги и само недостатак среће утицао је на то да се екипа тренера Александра Филиповића у марту месецу у Загребу не бори и за звање најбоље екипе на екс-Ју простору.

И поред запажених резултата који су остварени у досадашњем делу сезоне, руководство црвено-белог ватерполо клуба жели додатно да појача играчки кадар како би екипа била још конкурентнија у борби за шампионску титулу која предстоји са екипама Новог Београда 11. април, крагујевачког Радничког и још увек званичног шампиона Србије екипе Шапца. Из тих разлога нови чланови рвене звезде постали су некадашњи члан наше екипе и српски репрезентативац Никола Рађен и капитен репрезентацје Јапана Јусуке Шимицу.

Николи Рађену ће ово бити трећи мандат у црвено-белој ватерполо екипи. Био је члан екипе од 2012. до 2014. када је наш клуб остварио најзапаженије резултате у историји и када се окитио титулом шампиона Европе и победника Супер купа Европе. Поред Звезде Рађен је ноио капице Војводине, Партизана, Хиоса, Олимпијакоса, Орадее, московског Динама, а на дорћолски базен враћа се из редова атинског АЕК-а.

Јусуке Шимицу је искусан играч на два метра (1,81 м, 93 кг), има 32 године. За Јапан је играо са Олимпијским играма у Рију, био капитен репрезентације.

Повезане вести

Leave a Comment