Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Осми тренинг у Турској – Ни ветар нам не може ништа

Фудбалери Црвене звезде су овог јутра отпочели тренинг у две групе, а он је био конципиран тако да је већим делом био базиран на рад у теретани.

Изузетно снажан ветар још од ноћас тутњи Анталијом, што је можда чак и омело црвено-беле да се добро наспавају и припреме за данашњи дан, али није се то приметило, јер су изрази њихових лица јасно указивали на то да су спремни за рад и нова доказивања. Пут СЦ Калиста, кренули су подељени у две групе, где се први део играча запутио у добро познату теретану, а овог пута је читав стручни штаб будно мотрио на све оно што су радили фудбалерии нашег тима. Биле су то класичне вежбе снаге са модерним справама, као што је то био случај и раније, а највише посла је имао Федерико Панонћини, као и његови асистенти којима није било тешко да помно прате, контролишу и детаљно објасне сваку вежбу играчима, па чак и појединачно. Радило се и са теговима, потом је уследило трчање са оптерећењм…

На Панонћинијев знак, изабраници Дејана Станковића су отишли у свлачионицу и променили обућу, односно обули копачке, а то је значио излазак на терен. С обзиром на јак ветар, није било могуће у потпуности радити са лоптом, тако да су наши фудбалери за крај тренинга имали задатак да истрчавају деонице. Упркос ветру, показали су завидну жељу, а исти рад испратила је и друга група, чиме је завршен јутарњи тренинг који није био дуг, али је био веома напоран.

The post Осми тренинг у Турској – Ни ветар нам не може ништа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment