Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Девети тренинг у Турској – Бакајоко поново у строју

После снажног ветра који је ометао јутарњи тренинг фудбалера Црвене звезде у току дана прикључила се и изузетно јака киша. Право невреме било је у Белеку, али у тренутка када су наши првотимци кренули на поподневни тренинг већ је засијало сунце које их је испратило на десетоминутну вожњу до спортског центра Калиста, где су одрадили последњи тренинг пред утакмицу са Академијом Пандев која их очекује сутра од 15 часова.

Изашли су наши фудбалери на терен у сјајном расположењу. Неколико минута провели су у неформалном додавању између себе и игрању „шеве“, као и увек уз много шале и смеха. Потом је на терен изашао и шеф стручног штаба Дејан Станковић, који је позвао своје играче, на тај начин је отпочело загревање на поподневном тренингу.

Истрчавали су дужину терена различитим интензитетима наши играчи на самом почетку тренинга. После завршеног петнаестоминутног загревања, наредних двадесет минута поподневног тренинга било је посвећано „шеви“. Играли су наши фудбалери подељени у три групе, а и овог пута су се у кругу нашли и наши чувари мреже.

Имали су доста разлога за задовољство чланови нашег стручног штаба, осим због посвећености и и залагања њихових играча и због повратка Бакајока у пуни тренежни процес, који је доживео мању повреду на утакмици против Сласка.

Следећи део тренинга био је посвећен тактици. Унет је други гол на терен, одиграли су црвено-бели партију, подељени у две екипе, а све са циљем да се што боље уиграју пред сутрашњу утакмицу. Последњих петнаест минута гол је померен до половине терена, још једна краћа партија била је на програму, уз мноштво савета тренера Дејан Станковића и тиме је завршен још један тренинг црвено-белих.

Директан пренос трећег контролног меча између Црвене звезде и Академије Пандев имаћете прилику уживо да испратите на Звезда ТВ-у и званичном Јутјуб каналу нашег клуба сутра од 15 часова.

The post Девети тренинг у Турској – Бакајоко поново у строју appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment