Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвена звезда мтс дочекује Мега Soccerbet (понедељак 18h)

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају такмичење у АБА лиги утакмицом 17.кола регионалног тамичења против екипе Мега Soccerbet.

Меч који је и према пласману екипа на табели дерби ове рунде игра се у понедељак од 18 часова у хали “Александар Николић” без присуства публике и уз сва поштовања здравствених протокола.

Црвено-бели су искористили викенд након још једне тешке утакмице у ЕЛ, да тренирају и дочекају тим Меге који је у првом делу сезоне савладан тек у самом финишу утакмице у дворани “Ранко Жеравица”.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радојић:

– “Очекује нас утакмица са екипом у којој се налази бројни млади играчи великог талента. Предвођени искусним Миленком Тепићем, у досадашњем делу сезоне показали су да могу да савладају свакога и на домаћем, али и на гостујућем терену. Због тога, морамо уз максималан респект и врло чврстом игром да уђемо у ову утакмицу” рекао је тренер црвено-белих.

Са друге стране, Огњен Добрић играо је велики број утакмица у црвено-белом дресу против екипе Меге:

– “У досадашњем делу сезоне показали су да имају велики квалитет, и то показују не само пласманом на табели, већ и играма које приказују. Посебно у мечевима са тимовима који имају амбиције да се нађу на врху табеле. Тим који је спој младих и врло искусних играча што се у њиховом случају показало као добра комбинација. Морамо максимално опрезно и ангажовано да уђемо у ову утакмицу, меч на Новом Београду смо добили у тесној завршници и знамо да нас чека тежак посао како би дошли до бодова”, рекао је бек Црвене звезде.

Након овог меча, а пре паузе због завршнице националног купа у Новом Саду, црвено-беле очекују још два гостовања, екипама Жалгириса у Каунасу и Крке у Новом Месту.

Повезане вести

Leave a Comment