Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Шахтјор 0:0

На последњој припремној утакмици и генералној проби пред наставак сезоне, фудбалери Црвене звезде су одиграли без голова са украјинским Шатхјором (0:0), иако су били далеко бољи ривал и показали спремност за све изазове који их очекују до краја такмичарске године.

Црвена звезда – Шахтјор 0:0

Стадион: „Хотел Калиста“, Анталија, Турска.

Судија: Беркан Гулер (Турска)

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Милуновић (од 84. Панков), Дегенек, Родић (од 65. Гобељић), Саного (од 46. Петровић), Николић (од 65. Канга), Иванић (од 84. Одада), Бен (од 80. Вукановић), Бакајоко (од 46. Гаврић), Фалћинели (од 80. Павков).

Шатхјор: Пјатов, Кривтсов, Марлос, Тете, Мајкон, Циприано, Болбат, Судаков, Конопљанка, Бондар, Фернандо.

Играли су још: Трубин, Додо, Корниенко, Матвиенко, Витао, Степаненко, Тајсон, Маркос, Дентињо, Соломон, Патрик.

Прво полувреме је у потпуности прошло у знаку Црвене звезде. Имали су велики број прилика фудбалери које са клупе предводи Дејан Станковић, али је утисак да им је недостајало више среће у завршници, иако је игра била течна и могла да радује све заљубљенике у црвено-белу боју.

Већ у првом минуту меча је Бен пробио по средини терена и упослио Фалћинелија који се извукао на десну страну и са десетак метара снажно шутирао, али у Пјатова. Офанзивно су, као што смо на то до сада и навикли, мечу приступили наши бекови. Управо једна од тих ситуација била је у 13. минуту када је Гајић прошао по десној страни и тражио Бакајока на другој стативи, али су били концентрисани дефанзивци Шахтјора и послали лопту у корнер. Два минута касније је Иванић надмудрио неколико фудбалера из одбране украјинског тима, и послао краткак пас за Фалћинелија који је тражио Бена у петерцу, али је нападачу са Комора мало фалило да захвати лопту врховима прстију и смести је у мрежу.

Играо се 17. минут када је Бен поново био тај од кога је кренуо опасан напад нашег тима. Он је по десној страни сјајно прошао и упутио оштар пас у казнени простор, лопту је искусно пропустио Фалћинели, на њу је натрчао Николић, али је Пјатов правовремено излетео, па га је наш млади везиста погодио. Три минута касније – затресла се и пречка. Захватио је Иванић са двадесетак метара лопту која је била у паду, практично из колена, а Пјатов је таман толико закачио да она окрзне пречку.

Имали су и фудбалери Шахтјора две прилике, прво преко Марлоса у 28. минуту који је искоса са десне стране погодио спољни део мреже, али и три минута касније када је Борјан сјајно одбранио ударац Тетеа који је натрчавао и гађао са пенала. До краја полувремена је запретио и Милуновић главом, али се на одмор отишло без голова.

Мирније се играло у наставку игре, макар на старту, али је и даље Црвена звезда имала теренску иницијативу. Запретио је Гаврић у 56. минуту у свом стилу, када је са левог бока ушао у средину и гађао даљи угао, али је лопта завршила тик поред стативе. Феноменално је Гајић прошао по десној страни и одиграо повратну лопту за Фалћинелија који је сјајно гађао, лопта је имала фантастичну путању, али је Трубин врховима прстију у 68. минуту успео да заустави ударац. Сјајну шансу је италијански нападач имао и осам минута касније када је истрчао пред Трубина, али је украјински голман успео да закачи лопту при дриблингу Фалћинелија и одбије је до Бена који није успео да погоди мрежу ривала. До краја меча, није било изгледнијих прилика, а фудбалери Црвене звезде су припремни период завршили са три победе и ремијем, без примљеног гола.

The post Црвена звезда – Шахтјор 0:0 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Delije Sever Ns јан 31, 2021 at 22:08

Borbeno svaka čast,sad dali mi nekog volimo ili nevolimo od igrača ko nas bre sluša.Ako nije Sanogo u formi tu je Kanga,ako neide Nikoliću tu je Petrović,Ako neide Ivaniću tu je Katai a ako neide Kataiu tu je Falko tako da nas to nebrine puno.Na krilima su Bakojako,Ben,ako njima neide tu su Gavra,Vukanić,bekovi Roda,Gajić tu je uvek spremni Gobelja da zapuši rupe… nazad klasika Milun,Deganek ako njima neide tu su Pankov i mali Eraković.Špic Falćineli a za petama su mu sve bolji Pavkov i mali Krstović koji grize a tu nam je i mali i ekstra Odada u sredini za svežinu.Meni to lepo deluje i samo tako nastavite i biće ok.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 31, 2021 at 17:58

AL ME TERZINJO NASMEJAO..KAZE ODBILI ZA NIKOLIĆA 5 MIL..A NIKO NIJE NI PITAO NI ZA JEDNOG IGRAČA A KAMOLI ZA NAJGOREG IGRAČA..I DA LI JE MOGUĆE DA JE ZA SANOGA PLAĆENO MILION EVRA

Reply
ĐOLE BARI 91 јан 31, 2021 at 19:11

NIKOLIĆ NE VREDI 500 DINARA, TO JE NAJGORI IGRAČ U NAŠOJ ISTORIJI.OVO JE PRVI PUT DA ČUJEM TERZIĆA DA NEŠTO OVAKO IZJAVI. SANOGO JE KATASTROFA,SPORIH REAKCIJA,SVAKI START MU JE NA IVICI KARTONA ŠTO BI MOGLO SKUPO DA NAS KOŠTA U EVROPSKIM MEČEVIMA . MORAMO OBAVEZNO DOVESTI JOŠ JEDNOG LEVOG BEKA JER RODIĆ JE SKLON POVREDAMA, ON VEĆ DVE GODINE NEMA SNAGE DA ODIGRA CEO MEČ. ZAR U SRBIJI NE POSTOJI LEVI BEK ? OVO KRPLJENJE SA GOBELJOM JE VEOMA NEOZBILJNO I PONAVLJA SE DVE GODINE,MOGUĆE JE NA NEKIM MEČEVIMA LING LONG LIGE ALI U JAČIM MEČEVIMA NE.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 31, 2021 at 20:08

ma mani me brate..imas u seoskim ligama 3 igrača za nikolića su ronaldo..pa mali o Dada je za njega doktor nauka i Sanoga šifonjera i mi bacimo milion evra na čamugu a od njega okretniji Toza Mijailovic sa 102g..da imamo na ta dva mesta dobre i brze igrače mi bi imali extra ekipu

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 31, 2021 at 17:57

A SAD MALO KRITIKE..OČIGLEDNO JE DA SU DVE NAJLABIJE KARIKE GDE BRZO PUCAMO SU NIKOLIĆ I SANOGO..MISLIM DA ONI NE TREBA NI NA KLUPI DA BUDU JEL JE TO PRESLABO..KANGA JE ZA NJIH DOKTOR I DOSTA SE PROMENIO U IGRI KAO I IVANIĆ I ZASLUZUJU POHVALE..SVE GOLOVE SMO MOGLI PRIMITI SPOROM IGROM I NETAČNIM DODAVANJEM NIKOLIĆA I SANOGA

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 31, 2021 at 17:54

KAD SAM JA ZADOVOLJAN IGROM ONDA JE TO DOBRO ZAISTA..FIZIČKI JAKO DOBRO SPREMLJENI,TAKTIČKI JAKO LEPO,BORBENO..S OBZIROM DA JE ŠAHJTOR DALEKO BOLJI TIM OD NAS JA MISLIM DA SA FALKOM I KATAIEM ĆE OVI IZGLEDATI VEOMA DOBRO..SVE POHVALE ZA PRIPREME

Reply
Hadži Dragan NBG феб 1, 2021 at 16:43

Kad si ti zadovoljan? Kad ti ga švabe ture u bulju.

Reply

Leave a Comment