Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Вредна победа јуниора

Јуниори Црвене звезде мтс уписали су нови тријумф и то веома важан. У заосталом мечу 13. кола Рода Јуниорске лиге Србије у дворани Баскет сити гостовао је Динамик. Виђена је веома неизвесна утакмица, у којој се питање победника решавало у последњим секундама. Црвено-бели су имали јаче живце и ослонили се на одличну одбрану која је преломила питање победника. Црвена звезда је на крају славила резултатом 77:76.

Уживо пренос ове узбудљиве утакмице могли сте да пратите на званичном јутуб каналу Клуба. Снимак можете погледати у било ком тренутку на истом месту:

Најефикаснији актер утакмице био је Филип Бранковић који је меч завршио са 20 поена и уз то додао седам скокова. Милутин Вујичић је уписао 13 кошева и осам асистенција, а двоцифрени су били Огњен Вукас са 11 (6 асистенција), Андрија Топаловић са 10 и Никола Шарановић са исто толико, а при том је имао и шест скокова.

Након ове важне победе Црвена звезда заузима треће место на табели Јуниорске лиге Србије, уз малу напомену да услед бројних одложених мечева сви учесници лиге немају исти број мечева.

Црвена звезда мтс – Динамик ВИП Пеј 77:76 (14:15, 24:23, 21:17, 18:21)

Црвена звезда мтс: Вукас 11 (6ас), Гачић 7, Вудраговић, Вујичић 13 (8ас), Михаиловић, Топић 2, Шарановић 10 (6ск), Вуковић, Матовић 4, Топаловић 10 (4ск), Радојевић, Бранковић 20 (7ск).

The post Вредна победа јуниора appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment