Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвена звезда : Милан – без публике

Имунолог Срђа Јанковић изјавио је да није време за било какво ублажавање мера против короне, зато што је вирус и даље активан, а број заражених дневно не опада.

– „У таквим условима не можемо да очекујемо да је безбедно имати публику на спортским такмичењима до даљег, а када ће то бити зависи наравно од тога колико ће се ситуација брзо побољшати и незахвално је давати прогнозу“ – рекао је Јанковић за Радио телевизију Србије.

Он је рекао да је вакцинација најважнија превентивна мера, али се не може очеквати да ће она преко ноћи зауставити епидемију, већ да ће помоћи ако се буду спроводиле све остале мере које су на снази.

То готово сигурно значи да ће трибине да буду празне и на утакмици првог кола нокаут фазе УЕФА Лиге Европе између Црвене звезде и Милана. Меч се игра 18. фебруара у Београду од 18:55 часова, а црвено-бели, по свему судећи, неће имати помоћ верних “Делија”. Реванш је недељу дана касније у Милану.

Подсетимо, прошле недеље је Црвена звезда саопштила да ће карте (30 одсто од укупног капацитета) да буду пуштене у продају, али да би Кризни штаб могао да промени одлуку.

– Приоритет при куповини карата за меч са Миланом имаће власници сезонских улазница за текућу сезону. После сезонаца приоритет у куповини ће имати чланови клуба (стандард, јуниор плус, као и плаћени јуниор чланови од 1.1.2021.) – објавио је тада клуб из Љутице Богдана.

Како ствари тренутно стоје, играће се без тих предвиђених 17.000 навијача…

Повезане вести

Leave a Comment