Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Станковић и Лазетић у Графичару

Талентовани двојац који је прошао зимске припреме са Црвеном звездом – Никола Станковић и Марко Лазетић, пролећни део сезоне провешће у нашем развојном тиму Графичару.

Станковић је и током јесени носио дрес Графичара и на девет мечева постигао гол уз две забележене асистенције, док је Лазетић наступао за омладинце Црвене звезде и на седам мечева постигао два поготка, а стигао је и да дебитује за наш сениорски тим и постане седми најмлађи фудбалер који је обукао црвено-бели дрес на званичној утакмици.

Станковић је рођен 2003. године у Врњачкој Бањи и игра на позицији централног везног, док је Марко Лазетић годину дана млађи и наступа на позицији нападача. Данас су обојица одрадили први тренинг са новим саиграчима под тренерском палицом Радомира Коковића и придружили се нашим бисерима који већ стасавају тамо.

Иако су на припремама на Кипру и у Турској оставили сјајан утисак, за развој двојице наших бисера је најбоље да се што пре сусретну са сениорским фудбалом и да имају утакмице у ногама, а Графичар је права средина за њих.

The post Станковић и Лазетић у Графичару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment