Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Померен АНГТ турнир у Београду

Јуниорски турнир Евролиге који је традиционално требало да се одржи у Београду током викенда после националног купа, односно 19. до 21. фебруара, биће одложен за месец дана.

После анализирања комплетне епидемиолошке ситуације у Београду и Србији, административних и проблема са путовањима (Евопска Унија, Израел, Русија) са потенцијалним ризицима, имајући на уму да је здравље и сигурност свих учесника АНГТ најважније за свакога, КК Црвена звезда обавестио је челнике Евролиге са којима организује турнир већ година да је и поред свих припрема које су већ обављене, да би требало преиспитати одлуку о одржавању турнира у раније утврђеном термину. Заједничком одлуком Евролиге и КК Црвена звезда турнир је померен за месец дана. У овој ситуацији, КК Црвена звезда и ЕЛ нису могли да гарантују сигурност учесницима турнира и стандард на који су годинама навикли учесници, постављајући здравље, безбедност и сигурност свих учесника на .прво место!

На турниру који је померен за завршницу марта учествоваће јунироски тимови (играчи до 18 година) Меге, Будућности, Цедевите Олимпије, Локомотиве Кубањ, Макабија из Тел Авива, Клужа, Партизана и домаћина Црвене звезде.

О новом термину АНГТ турнира КК Црвена звезда и Евролига благовремено ће обавестити јавност.

КК Црвена звезда мтс

The post Померен АНГТ турнир у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment