Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Одложена утакмица у Новом Месту

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су након нових детаљних тестирања и прегледа првог тима и стручног штаба који су обављени у петак, идентификован нови позитивни налази на вирус Ковид-19 у редовима нашег првог тима и стручног штаба.

Сви позитивни су према свим здравственим протоколима, као и у претходним случајевима, хитно стављени на мере кућне изолације и њихово здравствено стање прати лекарски тим КК Црвена звезда. Наш клуб са жаљењем констатује да је од уторка током свакодневних тестирања утврђено присуство вируса Ковид-19 код 4 играча првог тима, 4 члана стручног штаба и 2 члана администрације.

Због свега наведеног КК Црвена звезда мтс приморан је да по први пут затражи одлагање утакмице АБА лиге, (Крка Ново Место, меч 18.кола недеља у 18 часова).

Црвена звезда због безбедности свих, здравствених проткола у Републици Словенији али и великог броја заражених у својим редовима није у могућности да отпутује на меч у Новом Месту.

КК Црвена звезда мтс ће о стању оболелих, и даљим активностима првог тима током викенда и пред национални Куп Радивоја Кораћа, благовремено обавестити јавност. Нова детаљна тестирања биће обављена већ у недељу у јутарњим часовима.

КК Црвена звезда мтс

The post Одложена утакмица у Новом Месту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment