Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ignjatijević: „Znamo da vredimo“

Ignjatijević
Ignjatijević

Naš bek Nikola Ignjatijević uveren je da će Crvena zvezda tek pokazati svoj pravu snagu i kvalitet igrača od kojih je satkana.

„Igrači Zvezde su navikli na pritisak i na pobede i zbog toga nas je poremetio izostanak trijumfa u prva tri meča sezone. Sami sebi smo takođe stvarali dodatni pritisak, znamo da vredimo, da možemo i da ta jedna pobeda- prva može da nas uzdigne. Ona je došla u Inđiji i verujem da će od sad uz nas ići samo dobri rezultati,“ kaže Ignjatijević.

Njega smo u Inđiji gledali u ulozi startera, međutim, utisak je da je Nikola u novoj sezoni u drugom planu.

„Sezona je duga… Na početku, usled dolaska Tošića, malo sam sklonjen u drugi plan. U Inđiji sam dobio šasnu i nadam se dobro je iskoristio. Ja sam uvek spreman i voljan, nijednog trenutka nisam posustao. Naravno da me je sve to malo bolelo, jer sam prošle godine čitavo prvenstvo igrao… Ali to je sve fudbal, profesionalci smo i treba da radimo sve u interesu Zvezde,“ ističe Ignjatijević.

Nikola kaže da igrače raduje to što će posle dva gostovanja konačno u nedelju zaigrati na Marakani, gde će odmeriti snage sa Jagodinom.

„Igramo pred našom publikom na našem stadionu. To će nam prijati posle dva teška gostovanja i pomoći da nastavimo ka cilju. Sve bih dao za pobede, a igra neka bude kakva bude. Ne mora ništa da nas krasi, samo da pobeđujemo. Krajnji cilj je rezultat i pobeda,“ napominje Ignjatijević.

Повезане вести