Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бели футсалери дочекују Земун Само право

Званични шампион Србије, екипа КМФ Црвена звезда у 11. колу Прве Футсал лиге Србије у недељу 14. фебруара дочекује екипу КМФ Земун Само право.

Потпуно реновирана екипа црвено-белог футсал клуба на старту пролећног дела сезоне поражена је у Нишу од екипе Винтер спорта резултатом 3:0, а сусрет са Горњоварошанима представља један од оних мечева у којем би наши мајстори игре на петопарцу требали да дођу до бодова који у коначном збиру могу значити и обезбеђивање опстанка што је у овом моменту и примарни циљ.

КМФ Црвена звезда и КМФ Земун Само право до сада су одиграли три међусобна дуела. Сва три пута славили су црвено-бели. У сезони 2019/20 наша екипа је славила резултатима 4:2 и 6:2, док су у мечу који је одигран у првом делу актуелног шампионата у оквиру 2. кола 2. октобра претходне године футсалери Црвене звезде у дворни „Пинки“ у Земуну славили резултатом 3:1.

Сви љубитељи футсала и црвено-беле боје имаће прилику да сусрет између црвено-белих и зелено-плавих прате у директном преносу на YouTube каналу „srbijafutsaluzivo“.

– Прва Футсал лига Србије, 11. коло:
КМФ Црвена звезда – КМФ Земун Само право
Дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“
Датум: Недеља, 14. фебруар
Почетак: 19 часова

– Табела Прве Футсал лиге Србије:
1. ФОН (Београд) 28
2. Нови Пазар (Нови Пазар) 23
3. Врање (Врање) 22
4. Винтер спорт (Ниш) 21
5. Црвена звезда (Београд) 16
6. Калча (Ниш) 15
7. Коњарник (Београд) 13
8. Земун Само право (Земун) 7
9. Нова Пазова (Нова Пазова) 6
10. Економац (Крагујевац) 1

Повезане вести

Leave a Comment