Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: „Били смо задовољни да можемо уопште да играмо“

Тренер кошаркаша Црвене звезде мтс Дејан Радоњић по окончању финалног меча Купа Радивоја Кораћа истакао је задовољство због чињенице да је „Жућкова левица“ враћена у витрине нашег клуба после четири године.

– „Честитке свима са моје стране. Клубу, играчима, стручном штабу, највише због начина на који смо освојили трофеј. Много се причало о томе у каквој смо ситуацији били пре турнира, али одиграли смо три утакмице у којима смо били бољи од ривала. Вечерас није било тако добро у првом делу, доста грешака, без концентрације. Мега је талентована и конкретна, што показује из меча у меч. Одиграли смо у одбрани јако добро, паметно у нападу и тако контролисали резултат и славили“ – рекао је Радоњић.

Посебно се трофејни тренер осврнуо на кадровске проблеме који су оптеретили црвено-беле пред турнир у Новом Саду.

– „Били смо задовољни да можемо уопште да играмо, сада смо најзадовољнији што смо освојили пехар. Драго ми је због три победе. Надам се сада да ће се у неком наредном периоду опоравити играчи како би нас било више на тренинзима и утакмицама. Ови момци су дали све од себе ових дана. Сада већ морамо да се пребацимо мислима на наредни меч, јер нам у уторак долази Борац који је јако незгодан противник.“

Повезане вести

Leave a Comment