Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лазић и Симоновић освојили 23 трофеја са Црвеном звездом

После освојеног Купа Радивоја Кораћа у Новом Саду, Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс додао је још један трофеј у ризницу. У победничком саставу био је поново Дејан Радоњић који је освојио 10. трофеј у каријери као тренер црвено-белих, али у играчком кадру било је играча који могу да се похвале невероватним бројем титула у дресу Звезде.

Два добро позната имена, Бранко Лазић и Марко Симоновић. Синоними за Звездине успехе свих претходних година. Када саберемо њихове трофеје долазимо до невероватне бројке од 23 титуле.

Бранко Лазић наравно предњачи. Бек који је део Црвене звезде још од 2011. године је освојио 15 трофеја. По пет пута је освајао домаће првенство и Куп, четири пута АБА лигу и један Суперкуп АБА лиге.

Што се Марка Симоновића тиче, он је на бројци од осам титула. Освојио је четири Купа Кораћа, два пута Суперлигу Србије и АБА лигу.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/neverovatne-brojke-lazic-i-simonovic-osvojili-23-titule-u-zvezdi-265398/?fbclid=IwAR2KTc6j1GzonwxbBwIkUw1hc9647NC4L9J_6GqZG7RmTX2OvRZRgJ-9RKI

Повезане вести

Leave a Comment