Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвеној звезди стижу бројне честитке, почев од Евролиге

Кошаркаши Црвене звезде мтс заокружили су истински подвиг на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа и уз огромне напоре, у скраћеној ротацији, без петорице играча и још 5 чланова стручног штаба, одиграли три меча за 4 дана и освојил 10. јубиларни трофеј за клуб са Малог Калемегдана.

Након што су црвено-бели савладали Мега Сокербет у финалу 73:60 у дворани „Спенс“ на адресу клуба стигле су бројне честитке наших пријатеља, заљубљеника у црвено-белу боју, али и клубова и спортских организација.

Међу честиткама на овом успеху налази се и она од Евролиге и челника Ђордија Бертомеуа упућена КК Црвена звезда и председнику клуба Небојши Човићу:

„Испред и у име Евролиге, али и моје лично име, желим да Вам честитам на великом успеху и освојеном националном Купу Радивоја Кораћа. Молим Вас да овом приликом моје честитке пренесете свим играчима, тренерима и свим запосленима у клубу“, наводи се у честитки првог човека Евролиге.

КК Црвена звезда већ дуги низ година има партнерски однос и свакодневну комуникацију са Евролигом и целокупном организацијом са којом осим организације утакмица, заједничким снагама промовише више пројеката, попут организације АНГТ турнира, „ONE TEAM“ манифестација, али и бројних других акција.

КК Црвена звезда мтс

The post Црвеној звезди стижу бројне честитке, почев од Евролиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment