Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвена звезда мтс – Борац Чачак (среда, 18.05h)

КК Црвена звезда мтс игра у среду заосталу утакмицу 15. кола АБА лиге против чачанског Борца.

Меч који је требало да се одигра у уторак 16. фебруара, померен је за један дан, и играће се у среду 17. фебруара са почетком у 18.05 часова у празној хали “Александар Николић”, без присуства публике и уз поштовање свих мера због пандемије вируса Ковид-19.

Након подвига и освојеног Купа Радивоја Кораћа, десетог у историји клуба са Малог Калемегдана, у изузетно згуснутом календару, десетковани тим Црвене звезде, у коме још увек нема петорице играча и пет чланова стручног штаба окренуо се новом изазову и обавезама.

Тим ће у уторак одрадити два тренинга пред дуел са Борцем.

Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић: – Ритам је жесток, и у ротацији коју имамо и каква јесте, што нам додатно отежава ситуацију, јасно је да нас очекује тешка утакмица. Борац је показао у више наврата да може да одигра јако квалитетно. Морамо бити спремни да одиграмо добар меч и да урадимо све што се очекује од нас како би стигли до бодова у овом мечу – рекао је тренер црвено-белих.

Марко Симоновић: – Очекује нас изузетно тешка утакмица против екипе Борца и због велике потрошње на завршници Купа, као и мањка играча који још увек нису са нама због вируса. Наредни противник је искусан тим који је победјивао екипе које су на папиру квалитеније, уз све то имају додатни мотив јер се боре за што бољу позицију у АБА лиги. Имамо мало времена да се припремимо за утакмицу, потрошња је велика, ритам врло захтеван, али желимо да дамо свој максимум. Мораћемо да одиграмо као тим, чврсто и најбоље што можемо у околностима у којима се налазимо – рекао је Симоновић.

Утакмица се игра од 18.05 часова, а већ у петак црвено-беле очекује и нови меч Евролиге са Зенитом у Београду.

The post Црвена звезда – Борац (среда, 18.05ч) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment