Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Иванић: „Желимо да се надигравамо“

Везни играч нашег клуба Мирко Иванић изнео је очекивања пред прву утакмицу шеснаестине финала Лиге Европе, коју ће Црвена звезда одиграти сутра од 18 часова и 55 минута против Милана на стадиону “Рајко Митић”.

Велика утакмица за све нас, клуб, навијаче, као и за нас играче. Дуго смо ишчекивали утакмицу, припремали се детаљно и једва чекамо да истрчимо на терен, покажемо шта можемо и да нисмо случајно у шеснаестини финале Лиге Европе – истакао је Мирко Иванић.

Иванић није крио да чињеница да Црвена звезда игра против екипе као што је Милан представља само додатни подстицај играчима да што боље представе наш клуб на европској сцени.

– Сви знамо ко је Милан и каква је то екипа, заиста је фантастичан тим. Детаљно смо их анализирали и једва чекамо сутрашњу утакмицу, желимо да се надигравамо са таквом екипом. Част је што се налазимо у шеснаестини финала Лиге Европе, и у групи тако квалитетних тимова. Дефинитивно јесу фаворити, не боре се случајно за титулу у италијанском првенству после толико година, а сви знамо колико је Серија А тешка лига, међутим то нам је додатни мотив да се покажемо и да се надигравамо са њима.

Везиста нашег клуба истакао је да му позиција на којој ће наступити сутра није битна, али и да је у овом тренутку најважније да стартних једанаест пружи максимум.

– Волео бих да заиграм сутра, не размишљам на којој ћу позицији играти, то је нешто о чему ће одлучити шеф стручног штаба Дејан Станковић. Сви смо веома узбуђени и једва чекамо да утакмица почне, а на којој позицији ће играти сутра било ко од нас је мање битно.

Кроз шалу Иванић је прогнозирао и резултат сутрашњем меча.

Нека буде 3:0 за нас – нашалио се Иванић.

The post Иванић: Желимо да се надигравамо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment