Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Јако важна победа“

И поред великих кадровских проблема кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су екипу чачанског Борца резултатом 83:63 у заосталом сусрету 15. кола регионалне АБА лиге. Након меча тренер Дејан Радоњић кратко се осврнуо на оно што је виђено на паркету београдског храма кошарке:

– „После одрађеног купа било је важно да уђемо што боље у меч. Поготово јер смо имали још краћу ротацију. Успели смо у другом делу утакмице да подигнемо ниво и направимо разлику да бисмо дошли до јако важне победе“ – истакао је тренер је Радоњић.

У дану одигравања усрет појавила се информација да је О`Брајант затражио раскид уговора са црвено-белима:

– „Од Купа није био с нама, то су интерне ствари које треба да се решавају. Он је дао значајан допринос освајању купа, сада су околности какве јесу и то је то. Имамо играче са коронавирусом, они се осећају боље, али је јако тешко рећи када ће они да се прикључе екипи. Поготово јер излазе из тестова који су негативни. Већ у петак нас чека Евролига са Зенитом, зато се надам да на тај меч нећемо изаћи са још краћом ротацијом, односно да овај меч вечерас неће оставити последице. Увек је тешко играти Евролигу, а још теже у овако краткој ротацији“ – рекао је Радоњић после тријумфа његовог тима у заосталом мечу 15. кола АБА лиге.

Повезане вести

Leave a Comment