Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петровић: „Голови награда за добру игру“

Везни играч нашег тима Његош Петровић сумирао је утиске после изузетно тешке утакмице коју су црвено-бели одиграли на гостовању у Суботици против екипе Спартака (1:2) и уписали нова три бода у националном првенству.

Изузетно тешко гостовање и напета утакмица. Био је ово прави дерби кола, а да је више оваквих мечева, сигуран сам да би квалитет лиге био на знатно вишем нивоу. Било је јако тешко играти, створили смо велики број прилика, а Бог нас је на крају наградио за игру коју смо приказали – истакао је Његош Петровић.

Осврнуо се Петровић и на велики број прилика које су фудбалери Црвене звезде имали на утакмици против Спартака, али и на европском мечу против Милана.

– Велики број шанси утиче на самопоуздање, са друге стране мислим да смо утакмицу требали раније да решимо. Као и против Милана и са Спартаком смо створили велики број прилика за гол, радимо доста на завршници, међутим мораћемо да наставимо тако, верујем да ћемо временом лакше постизати голове.

Црвено-беле у четвртак очекује реванш меч у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе против Милана, а везни играч нашег тима истакао је да циљ пролаз у наредну рунду такмичења.

Није рано причати о Милану, сада када је утакмица против Спартака завршена, сву пажњу усмеравамо ка реваншу. Имаћемо времена да анализирамо утакмицу коју смо одиграли на нашем стадиону, али оно што је сигурно идемо на победу и пролаз – закључио је Његош Петровић.

The post Петровић: Голови награда за добру игру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment