Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић: „Препоносан сам на своје играче“

Тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, био је презадовољан после победе његових изабраника у 23. колу Суперлиге Србије. Црвено-бели су до 80. минута губили са 1:0 од Спартака у Суботици, али су на крају ипак славили са 2:1 головима Мирка Иванића и Секу Санога..

– „Није лако после европске утакмице, где потрошите много енергије. Није лако против екипе која се организовано брани и није лако, може углавном само из прекида. Препоносан сам на своје играче, били су феноменални и скидам им капу на овој победи. Рекао сам им на полувремену да ћемо добити утакмицу са 3:1, мало сам погрешио, али победили смо. Препоносан сам на своје играче, овако се освајају титуле“ – рекао је Станковић за „ТВ Аренаспорт“ после утакмице.

Милан је у недељу убедљиво поражен на Сан Сиру од Интера (3:0), али Звездин стратег није желео да оцени да ли су “росонери” у резултатској кризи.

– „То морате Милан да питате, мени је после ове утакмице феноменално. Ми морамо да се одморимо, чека нас 90 минута у Милану. Није ово добар моменат за њих изгубили су од Сепије 2:0, данас од Интера 3:0 и са нама играли нерешено 2:2 и треба видети какво је њихово ментално стање“ – казао је Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment