Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Футсалери Црвене звезде гостују у Алексинцу на старту Купа Србије. Обезбеђен директан пренос

У односу на јесењи део сезоне потпуно измењен и подмлађен састав КМФ Црвена звезда лоше је стартовао у наставку шампионата. Црвено-бели су у оквиру Прве Футсал лиге Србије претрпели три убедљива пораза и то против нишког Винтер спорта 0:3, екипе Земун Само право 2:8 и Врања 1:7. Остаје нада да ће јесења залиха бодова бити довољна да се очува статут члана елитног ранга српског футсал спорта, а уз то наше футсалере предстојећег викенда очекује можда и кључни дуел у Хали спортова „Ранко Жеравица“ против Нове Пазове и управо тај сусрет треба да да одговор да ли је опстанак у овом моменту реална опција.

У ишчекивању наведеног сусрета наши „мајстори игре на петопарцу“ имаће и обавезе у оквиру Купа Србије. Данас (среда 24. фебруар) црвено-бели гостују у Алексинцу екипи КМФ Алексинац 2015. Екипа из Алексина такмичи се у Трећој Футсал лиги Србије група „Исток“ и након седам одиграних сусрета заузима осму позицију у лиги од 12 клубова са девет освојених бодова. Сасвим је јасно да су црвено-бели апсолутни фаворити у предстојећем сусрете, али би то требало показати и на паркету. Свакако би победа много значила целокупној екипи која би затим у много бољем расположењу дочекала наредни првенствени сусрет.

Меч између КМФ Алексинац 2015 и КМФ Црвена звезда игра се у Спортској хали Алексинац, а почетак сусрета је заказан за 21 час.

– Куп Србије у Футсалу, 1/8 финала:
КМФ Алексинац 2015 – КМФ Црвена звезда
Дворана: Спортска хала Алексинац
Датум: Среда, 24. фебруар
Почетак: 21 час

– Парови 1/8 финала Купа Србије у Футсалу:
Студент (Београд) – Економац (Крагујевац)
Јастребац (Блаце) – Врање (Врање)
Тиса (Нови Бечеј)- ФОН (Београд)
Лозница град 2018 (Лозница) – Винтер спорт (Ниш)
Нова Пазова (Нова Пазова) – Калча (Ниш)
Земун Само право (Земун) – Коњарник (Београд)
Алексинац 2015 (Алексинац) – Црвена звезда (Београд)
Нови Пазар (Нови Пазар) – Ивањица (Ивањица)

Сви љубитељи футсала и навијачи Црвене звезде меч црвено-белих на старту куп такмичења могу пратити у директном преносу на следећем линку:
https://youtu.be/y5yXmvsvGjw

Повезане вести

Leave a Comment