Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Трећелигаш избацио Звезду из Купа Србије

Футсалери Црвене звезде настављају са лошим резултатима овог пролећа. Након три убедљива првенствена пораза, играчи и даље званичног српског шампиона у малом фудбалу поражени су у осмини финала Футсал купа Србије.

КМФ Алексинац 2015 – КМФ Црвена звезда 4:2 (2:0)

Сви који прате српски футсал спорт добро знају да је наша екипа током зимске паузе у потпуности променила играчки кадар. Сви они који су пре само три месеца носили црвено-бели дрес у Футсал Лиги шампиона напустили су редове клуба, а знатно подмлађен састав очигледно тешко у овом моменту може било коме да се супростави. И поред те чињенице, тешко да је било ко очекивао да ће наши футсалери бити поражени и од екипе која се тренутно налази на средини табеле трећег степена такмичења, односно Треће Футсал лиге Србије група „Исток“. Међутим, очигледно је то актуелна реалност, а каква нас будућност ишчекује остаје нам да видимо.

КМФ Црвена звезда је пут Алексинца кренула са свега осам играча. Изузетно мотивисани домаћин је већ након 18 минута игре стекао предност од два гола разлике. КАда је Ђукић у 23. минуту смањио на 2:1 чинило се да је преокрет ипак могућ, али је домаћин за свега три минута још два пута затресао нашу мрежу и било је јасно да је пласман у наредну рунду националног купа само пусти сан. Својим другим поготком у 36. минуту сусрета Ђукић је поставио и крајњи резултат алексиначког дуела.

Иако црвено-бели нису имали посебне амбиције у Куп такмичењу, остварени резултат је свакако болан и сви у клубу са стрепњом очекују предстојећи првенствени сусрет који наредног викенда црвено-бели играју против Нове Пазове, а уједно ће тај меч бити и показатељ може ли овај састав нашег футсал клуба да очува прволигашки статус.

Дворана: Хала спортова Алексинац
Играно без присуства гледалаца
Судије: Милош Грујић, Стеван Лазаревић и Жељко Стоилков
Стрелци: 1:0-Ристић у 11, 2:0-Ђурић у 18, 2:1-Ђукић у 23, 3:1-Ристић у 33, 4:1-Зека у 35, 4:2-Ђукић у 36. минуту
Жути картони: Земљак (Алексинац 2015), Милосављевић, Ђукић (Црвена звезда)
Црвени картон: Живић (Алексинац 2015) у 24. минуту.
КМФ Алексинац 2015: ПЕТКОВИЋ, ЂУРИЋ, ЈЕЗДИЋ, РИСТИЋ, ЖИВИЋ, Стевановић, Чудић, Живковић, Зека, Спасић, Земљак, Петровић, Стојановић.
КМФ Црвена звезда: МЛАДЕНОВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, ИВАНИШЕВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Благојевић, Ђукић, Јевтић.

– Резултати осмине финала Футсал купа Србије:
Земун Само право (Земун) – Коњарник (Београд) 7:3
Студент (Београд) – Економац (Крагујевац) 9:4
Јастребац (Блаце) – Врање (Врање) 4:4-2:0
Нови Пазар (Нови Пазар) – Ивањица (Ивањица) 3:1
Тиса (Нови Бечеј) – ФОН (Београд) 4:4-6:7
Алексинац 2015 (Алексинац) – Црвена звезда (Београд) 4:2
Лозница град 2018 (Лозница) – Винтер спорт (Ниш) /игра се 3. марта/
Нова Пазова (Нова Пазова) – Калча (Ниш) /игра се 3. марта/

Повезане вести

Leave a Comment