Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

„MaxBet sport“: Јовић близу повратка на Мали Калемегдан

На Малом Калемегдану се спремају велике промене. Следеће сезоне тим ће да изгледа знатно другачије. Већ се ради на појачањима.

Како сазнаје „MaxBet sport“, Црвена звезда је већ у преговорима са Стефаном Јовићем! Одлични плејмејкер је оно што је преко потребно чети Дејана Радоњића. Рекордер Евролиге по броју асистенција је неко ко би, сасви сигурно, оплеменио напад црвено-белих у следећој сезони. Уз то је и квалитетан одбрамбени играч…

Тренутно је Јовић члан Химкија, али само на папиру, пошто је напустио тај руски клуб који је запао у финансијске проблеме, о чему је наш портал већ писао.

Није само Звезда заинтересована за Јовића, њега у својим редовима од лета жели и Панатинаикос. Јасно је да “зелени” имају више новца, али врло лако би моглода се догоди да новац нема пресудну улогу.

Како сазнајемо, на страни црвено-белих би могла да буде и чињеница да је Стефанова супруга у другом стању и да би требало да се породи у Београду. Уз то, не треба сметнути с ума да је Јовић најбоље партије пружао у Звезди, у периоду када је на клупи седео управо Дејан Радоњић. У Звездином дресу, који је носио од 2014. до 2017. године, освојио је по три титуле у АБА лиге и Србији.

Звезда и Јовић поново заједно у сезони 2021/22? Врло, врло могуће…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-blizu-povratka-jovica-267364/?fbclid=IwAR1mCLLhYMjYWGgdxgjEgnY1DNN7SIf1t-NLsE_qTbyiufVAvD2cW-83ppY

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 феб 25, 2021 at 21:09

GOBELJIĆ ĆE DA NAS UKOPA

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 25, 2021 at 23:04

ma taman posla..on je najbolji i najbrzi nas igrač koga je zvezda ikada imala

Reply

Leave a Comment