Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Са десет играча смо уплашили Милан“

Дејан Станковић био је поносан на екипу после ремија на “Сан Сиру” и поручио је да би другачија прича била да је на терену био исти однос снага. Додао је да је Златан Ибрахимовић заслужио црвени картон.

– „Једна од најбољих утакмица. Показали смо да можемо да се носимо са Миланом. Криво је свима када све сагледамо. Све смо поштено одрадили. Поносан сам на њих. Око и бројеви не могу да се слажу. Били смо 50:50. Не улазим у то да ли Милан има јачи “ростер”, терен је мерило“ – рекао је Дејан Станковић.

Шта сте рекли играчима када сте се после утакмице загрлили на центру игралишта?

– „Рекао сам да са поносан на њих. Да могу уздигнуте главе да се врате за Београд. Кренули смо пирпеме за наставак сезоне и следећу. Идемо даље. Играчи то знају…“

Да ли сматрате да је Ибрахимовић заслужио црвени картон након што је после офсајда напуцао лопту, а већ је имао жути картон?

– „Судија је пропустио да да црвени картон Ибрахимовићу. Али, нећу сада да кукам. Мали детаљи одлучују. Негде смо и ми сами криви, али то ћемо између нас да решимо.“

Зашто нисте извели Марка Гобељића када сте знали да има жути картон и шта сте рекли судији Манзану?

– „Имао сам четири дефанзивца, Срна је имао жути картон и с ким Гобељу да заменим. Шта сам рекао судији? Могао си да пустиш да се корнер изведе, момци су заслужили, како би било да је био корнер за њих“ – рекао је Станковић.

Милан је пред крај меча морао да се брани, да одуговлачи и испуцава лопте у аут. Колико вам то значи?

– „Мислим да значи овим момцима да знају да су са десет играча уплашили један Милан. Видео бих како би било да смо на терену били десет на десет“ – закључио је Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment