Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Иванић: „Жалим за проласком“

У реванш утакмици шеснаестине финала Лиге Европе, Црвена звезда одиграла је нерешено против Милана (1:1), што није било довољно за пролаз, с обзиром на резултат из првог меча када је било 2:2. Један од најистакнутијих у двомечу, гледајући оба тима, био је Мирко Иванић.

Поносан сам на екипу, а уједино и тужан зато што нисмо изборили пласман у наредну рунду. Представили смо у позитивном светлу Црвену звезду, као и нашу земљу. Фантастичну утакмицу смо одиграли против Милана, тима који се бори за титулу у Италији, у конкуренцији са још много сјајних клубова. Препоносан сам на своју екипу, урадили смо невероватне ствари ове сезоне – рекао је Иванић.

Говорио је о својој партији један од наших најкреативнијих фудбалера и асистент јединог гола за наш тим на овом мечу.

Задовољан сам обема утакмицама. У првом мечу сам могао да постигнем гол, али не бих се враћао сада на то. Заиста смо били равноправан противник једном квалитетном и атрактивном ривалу. Памтићемо овај двомеч по доброј игри, али нажалост нисмо успели да прођемо. Могу стварно да будем поносан после свега на цео тим, а и на себе – закључио је Иванић.

The post Иванић: Жалим за проласком appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Josif феб 26, 2021 at 10:28

Када једну ствар схватимо, онда можемо да идемо корак даље, а тоје дасе фудбал неигра због доброг утиска него због резултата. Утисак даје Звезда мучила Милан 180 минута, данас је судија покрао, даје Донарума као хоботница спашавао, причаче се 3 дана и толико. Остаче записано дасмо испали! Када то схватимо, можемо даље. Прича дали су Гобеља и Срна за овај ниво, дали је Мркела крив што на клупи нема резервног одбрамбеног играча је за другу причу. Престанимо да поразе доживљавамо као победе, прекинимо ту лошу навику. Позз

Reply

Leave a Comment