Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Коначно стижу добре вести са Малог Калемегдана

И пре завршног турнира Купа Радивоја Кораћа тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић суочио се са великим проблемима. Чак пет стандардних играча нашег клуба било је позитивно на вирус COVID-19 услед чега су црвено-бели неколицину мечева морали да одиграју у више него ослабљеном саставу. Наведени проблеми нису утицали на остварене резултате у регионалном такмичењу, екипа је национално куп такмичење окончала тријумфално, али је десеткованост играчког кадра довела до серије пораза у елитном европском кошаркашком такмичењу.

Ипак, како се сазнаје и тим проблемима полако долази крај. Кори Волден је већ заузео своје место у екипи на недавном евролигашком сусрету против екипе ТД Системс Басконије у Виторији, а како се сазнаје на тренингу пред меч са минхенским Бајерном који се вечерас игра у дворани „Александар Николић“ још тројица кошаркаша су се прикљуила тренажном процесу. Ленгстон Хол, Диуп Рит и Лендри Нноко ставили су се на располагање тренеру Радоњићу и видећемо када и у коликој мери ће наведени играчи коначно и заиграти у црвено-белом дресу.

Још увек ван тренажног процеса налази се једино шпанки интернационалац Кино Колом, али и за њега се очекује да ће ускоро моћи да започне са обавезама на паркету.

Свакако са Малог Калемегдана стижу добре вести и надамо се да ће у наредном периоду наш клуб заобићи проблеми и да ће екипа бити спремна да пружи максимум у одлучујућем делу сезоне који тек предстоји.

Повезане вести

Leave a Comment