Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: Лепа увертира пред рођендан

Црвена звезда је савладала ТСЦ на гостовању у Сенти убедљивим резултатом 3:1, а прве утиске после утакмице изнео је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Заиста тешко прво полувреме, једно од најслабијих изадња од како сам тренер Црвене звезде. Нисмо стајали на терену какав је био договор, али и то се дешава. Оно што ме радује јесте њихова реакција у другом полувремену. Измене су дале резултат, подигнут је ритам игре и почели смо конкретније да делујемо и стварамо шансе. Нисмо поклекнули, нити спустили главе после примљеног гола и црвеног картона који је био заслужен. Издигли смо се након тога, као у двомечу са Миланом, али не бих волео да правимо неке баналне грешке, јер оне не би смеле да се дешавају на овом нивоу фудбала. Играчима капа доле за друго полувреме. На грешкама се учи, тако да ћемо из првог полувремена доста тога анализирати, да би играли увек као што смо у наставку – рекао је Станковић.

Осврнуо се тренер црвено-белих већ на наредну утакмицу коју ће Звезда играти у недељу на свом стадиону против екипе Чукариког.

Немамо много времена да радимо. Играмо, одмарамо, спремамо се за утакмицу већ дужи низ недеља. Нема времена за додатни рад, морамо да водимо рачуна о опоравку играча. Лепа увертира пред клупски рођендан, сада против ТСЦ-а. Момци су пети на табели, имају одбрану која није примила гол скоро 500 минута. Потом нам долази Чукарички који је трећи на табели, екипа која се показала као веома озбиљна, чему је увек тежила да буде и што је потврдила последњих година. Ми идемо на добар одмор, да нам се не дешавају утакмице каква је била данас – закључио је Станковић.

 

Повезане вести

Leave a Comment