Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Реми омладинаца у дербију кола

Ремизирали су омладинци Црвене звезде у дуелу 23. кола Омладинске лиге Србије против Чукаричког у гостима резултатом 2:2. Изабраници Марка Неђића одлично су ушли у меч и контролисали већи део игре, али су ,,Брђани” успели да се врате из резултатског минуса и освоје бод. За наш тим голове су постигли Андрија Радуловић и Дрезгић који је матирао сопственог голмана.

Чукарички – Црвена звезда 2:2 (0:2)

Стадион: „ФК БАСК“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелци: Ајдар у 56. и Гргић у 87. за Чукарички, а Радуловић у 3. и Дрезгић (аутогол) у 37. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Ђукић, Петковић, Гргић, Роган (Чукарички), Радојевић(Црвена звезда).

Чукарички: Мићовић, Роган(од 81. Гашић), Кадијевић, Петковић, Дрезгић, Денић, Ајдар, Миладиновић(од 46. Брауновић), Спасојевић(од 57. Голијанин), Гргић(од 90+2 Павловић), Ђукић.

Црвена звезда: Ћопић, Бјелановић, Радојевић(од 88. Бачанин), Крстић, Лукић, Кнежевић(од 75. Гочобија), Ћурић(од 61. Пиргић), Ј. Митуљикић(од 65. Лековић), Кахвић, Н. Митуљикић, Радуловић(од 51. М. Стојановић).

Црвена зезда је одлично ушла у меч. Већ у трећем минуту одлична акција црвено-белих, Николу Митуљикић је пронашао Кахвић, који је асистирао Радуловичу на петерац за 1:0 и вођство нашег тима. Чукарички је покушао да изједначи у 13. Минуту када је Кадијевић упутио ударац са левог бока, али се Ћопић истакао одличном одбраном. Добру замисао имао је Радуловић у 21. минуту покушао је да упосли једног од звездиних билзанаца Николу, али је одбрана домаћих избацила лопту у последњем тренутку. Неколико минута касније Радуловић је покушао да упосли овог пута Кахвића, али је Мићовић скинуо лопту са главе нашем нападачу.

Играо се 30. Минут Чукарички је припретио по левој страни, дугачак пас дошао је до Спасојевића, али је капитен црвено-белих Лукић добро одреаговао и отклонио опасност. Одмах на другој страни Радојевић је лепо пробио по левом боку, упутио је пас ка Јовану Митуљикићу, који је покушао да преусмери лопту у даљи угао, али није био прецизан. Црвена звезда је повећала вођство у 37. минуту, Кахвић је проиграо Радуловића са леве стране, крилни нападач Звезде упутио је оштар центаршут на петерац, али први до лопте је стигао Дрезгић и погодио сопствену мрежу за 2:0. Пред сам крај првог дела игре Кнежевић је проиграо Николу Митуљикића, али је Мићовић успео да одбрани.

На старту другог полувремена Ћурић је покушао са ивице шеснаестерца, али се голман Чукаричког лако изборио са лоптом. Домаћи су успели да смање предност у 56. Минуту Ајдар је натрчао на лопту у шеснаестерцу и погодио за 2:1. Одмах након поласка са центра, на другој страни је Кахвић покушао да матира Мићовића, али је голман остао не савладан. Окренуо је Никола Митуљикић као на ,,рингишпилу” дефанзивца Чукаричког и упутио одличан ударац, али је голман сачувао мрежу. Играо се 80. минут, добра комбинација Николе Митуљикића и Кахвића, али поново је Мићовић сачувао мрежу.

Играо се 87. Минут Гргић је погодио са ивице казненог простора за 2:2. Одмах на другој страни Никола Митуљикић је покушао да узврати, али није био прецизан. Последњу шансу на мечу Црвена звезда имала је у надокнади времена, Лукић је покушао главом, али лопта је отишла преко гола.

The post Реми омладинаца у дербију кола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment