Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распуцан Бубањ срушио Чукарички

Црвено-бели бисери су рутински савладали Чукарички у оквиру 23. кола Кадетске лиге Србије резултатом 5:1. Изабраници Николе Митића офанзивно су ушли у меч и лако дошли до вођства, да би у наставку утакмице дошли до убедљиве победе. За наш тим погодили су Матеја Бубањ три пута и Мирко Николашевић је постигао два поготка.

Чукарички – Црвена звезда 1:5 (1:3)

Стадион: „ФК БАСК“.

Судија: Данило Јеринић.

Стрелци: Станковић у 32. за Чукарички, а Николашевић у 4. и 60. (из једанаестерца) и Бубањ у 17, 26. и 72. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Борисављевић, Пешић(Чукарички), Видојевић, Шљивић (Црвена звезда).

Чукарички: Каличанин, Колони(од 62. Ивовић), Живковић, Серафимовић, Поповић(од 74. Маџаревић), Стојановић(од 62. Врекић), Станковић, Мрдаковић(од 82. Благојевић), Борисављевић, Љумовић(од 74. Мартић), Пешић.

Црвена звезда: Маринковић(од 84. Ј. Миладиновић), Митић, Вукичевић, Марић, Граоња(од 81. Ђурић), Видојевић, Шљивић, Радоњић(од 70. Милосавић), Мијатовић(од 79. С. Миладиновић), Николашевић(од 81. Лолић), Бубањ.

Брзо су црвено-бели стигли до предности. Неодлучан је био Каличанин при испуцавању и погодио Николашевића који је довео наш тим до предности у четвртом минуту. Минут касније је поново могао Николашевић да се упише у стрелце, а потом и Бубањ, али су имали среће домаћи. Играо се 17. минут када је Николашевић одлично упослио Бубња, нападач нашег тима је лако предриблао голмана и постигао погодак за 2:0. Неколико минута касније Шљивић је поделио пар добрих дриблинга, упослио Радоњића, али није дошло до промене резултата.

Покушао је Чукарички да умањи предност у 30. минуту, али је Маринковић био на висини задатка. Само минут касније Стојановић је упутио снажан ударац, голман нашег тима је одбранио ударац, али се нападачу домаће екипе одбила лопта назад, а други пут је погодио за 3:1. Могао је Бубањ до хет трика у 40. минуту, поново је предриблао голмана, али један од дефанзиваца је пристигао у помоћ и сачувао мрежу. Одмах после тога Граоња је покушао, али Звезда је добила само корнер. Видојевић је покушао после изведеног корнера, али није упутио довољно снажан ударац. Пред сам крај првог дела игре оборили су играчи темпо игре и ушли у лагану завршницу.

Почетком другог полувремена није било много узбуђења, прву велику шансу забележила је Звезда у 55. минуту Бубањ је покушао са ивице казненог простора али је био изблокиран. Пет минута касније Николашевић је упутио сјајан ударац, али га је спречио дефанзивац Чукаричког, све то пропратио је главни арбитар на утакмици Данило Јеринић и након играња руком играча домаћих је досудио најстрожију казну. Николашевић је преузео одговорност и снажним ударцем са беле тачке постигао погодак за 4:1. Тачку на меч ставио је Бубањ у 72. минуту, а то је уједно био и његов трећи погодак на овој утакмици. Црвена звезда је лако привела дуел крају и дошла до сва три бода.

The post Распуцан Бубањ срушио Чукарички appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment