Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Млади рагбисти Црвене звезде декласирали вечитог ривала

Претходног викенда на стадиону у Јајинцима одиграна је тест утакмица у рагбију 9 између Партизана 1953 и Црвене звезде. Меч је одигран у категорији до 15 година, (играчи рођени 2006 и млађи). Утакмица је послужила и као одличан практични део за нове делегате и судије који су на истом месту имали практичан део семинара пред почетак нове сезоне. Управо из тог разлога утакмица је трајала 4×10 минута, што је омогућило тренерима Партизана и Црвене звезде, али и полазници семинара да провере своје знање и могућности. Црвена звезда је била много конкретнија и сасвим заслужено је победила Партизан.

Партизан 1953 : Црвена звезда 0:28 (0:8)

Категорија: У-15
Стадион: ФК Херој Полет Јајинци
Судије: Вукашин Шћепановић (Параћин), Андреј Шушак (Београд), Никола Србљанин (Београд), Лазар Бустић (Параћин)
Помоћне судије: Немања Милутиновић (Параћин), Александар Младеновић (Ћуприја) и Димитрије Станојловић (Параћин).
Поени за Црвену звезду: 7 есеја – Силвер Зеуни 12 мин, Никола Војиновић 19 и 31 мин, Јован Шкорић 24 мин, Војислав Милетић 28 мин, Лазар Наранџић 34 и 38 мин.
Партизан 1953: Игор Стојковић, Филип Нешић, Никола Станојевић, Исак Дојчиновић, Дарко Самарџић, Филип Самарџић, Урош Тричковић, Лазар Маринковић, Никола Оџаковић, Вук Бенковић.
Црвена звезда: Силвер Зеуни, Војислав Милетић, Лука Трифуновић, Дејан Крстић, Лазар Наранџић, Филип Радивојевић, Михајло Матковић, Петар Манић, Никола Војиновић, Јован Шкорић, Петар Вујић, Давид Ћосовић, Давид Ахметовић, Александар Милинковић

(извор/фото: ragbiligesrbije.rs)

Повезане вести

Leave a Comment