Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

„Казнена експедиција“ протутњала кроз Ниш. Још шест тријумфа до трофеја

Стонотенисери Црвене звезде настављају са изузетним резултатима у плеј-офу овосезонске Супер лиге Србије. Након максималних тријумфа резултатом 4:0 против новосадског Радничкиг, Темерина Ferocoop и вечитог ривала Партизана, екипа тренера Слободана Тасковића данас је протутњала кроз Ниш не дозволивши стонотенисерима Железничара да стигну барем до почасног сета.

СТК Железничар Ниш : СТК Црвена звезда 0:4

Нишка екипа је у претходна два лигашка сусрета остварила заслужене тријумфе против Партизана код куће и у Новом Саду против Радничког чиме су стигли до треће позиције на суперлигашкој табели, али им то данас није помогло у дуелу са максимално мотивисаним стонотенисерима црвено-беле екипе.

Дуел две екипе отворили су капитен Нишлија Ђорђе Петровић и члан црвено-белих и српски репрезентативац Жолт Пете. Очекивала се занимљива борба, али је Пете показао сав свој квалитет и дуел окончао у три сете. У наставку Никола Стругаревић је са идентичних 3:0 славио против Милоша Миленковића и већ тада се наслућивао победник у овом сусрету.

У трећем мечу капитен наше екипе Марко Јевтовић састао се са Драганом Јовановићем. Тешко је било шта рећи о мечу у којем противник у три одиграна сета укупно освоји три поена.Коначно, „тачку на и“ у овом сусрету ставио је Никола Стругаревић који је у дуелу са Ђорђем Петровићем стигао до свог другог, а Звездиног четвртог поена који је истовремено значио и крај овог сусрета.

– Појединачни резултати:
Ђ. Петрович – Ж. Пете 0:3 (4:11, 7:11, 3:11)
М. Миленковић – Н. Стругаревић 0:3 (6:11, 8:11, 10:12)
Д. Јовановић – М. Јевтовић 0:3 (2:11, 1:11, 0:11)
Ђ. Петровић – Н. Стругаревић 0:3 (6:11, 7:11, 9:11)

Након 15 одиграних мечева стонотенисери Црвене звезде са скором од 13 победа и два пораза заузимају другу позицију на суперллигашкој табели иза тренутног лидера из Зрењанина екипе Баната. И поред тренутног заостатка црвено-бели и даље се налазе у доброј ситуацији јер и даље све држе у својим рукама пошто шест победа у исто толико наредних мечева доноси толико жељену шампионску титулу у дворану на западној трибини стадиона „Рајко Митић“. Вероватно кључни дуел у борби за титулу одиграће се у наредном колу када ће на нашем највећем стадиону гостовати Зрењанинци, а сусрет је на програму у четвртак 18. марта са почетком од 17 часова.

Повезане вести

Leave a Comment