Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„MaxBet sport“: Звезда спремила нови уговор за рекордера

Сезона у Евролиги за црвено-беле је завршена бар када је реч о такмичарским амбицијама, али су остале оне ништа мање важне битке у борби за трон АБА лиге. Ипак, изгледа да управа Црвене звезде полако размишља о наредној сезони.

Џордан Лојд је у четвртак увече званично постао рекордер Црвене звезде. Американац је постао најбољи стрелац странац у историји клуба. Претекао је Тејлора Рочестија. Џордан Лојд прирастао је за срце навијачима, а “Делије” би волеле да сјајног кошгетера виде бар још годину дана у црвено-белом дресу. Ипак, већа је бојазан да ће он на лето да напусти Мали Калемегдан.

Како сазнаје “MaxBet sport”, ни управа Црвене звезде није вољна да остане без свог најбољег играча из ове сезоне. За Џордана Лојда припремљен је нови уговор, јачи од досадашњег. Све је сада у рукама Американца.

Нема сумње да ће у јуну клубови да облећу око сјајног стрелца. Чињеница је и са финансијски моћнијим понудама од оне коју Црвена звезда може да му стави на сто. На Малом Калемегдану играју на то што је Џордан Лојд задовољан статусом у Београду, а могао би да добије и већу годишњу зараду.

Од странаца у клубу би и наредне сезоне требало да остане Кори Волден који има двогодишњи уговор са црвено-белима. Нема сумње да би звездашка јавност била задовољна када би два Американца на спољним позицијама остала бар још годину дана у клубу. То ће у многоме да зависи и од тога хоће ли или не Црвена звезда наредне сезоне да игра у Евролиги.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-spremila-novi-ugovor-za-rekordera-270595/?fbclid=IwAR06Vpu0cGM5HsK0S50CzwUMNUYsV3WNOOGzyjo9QQ22ozVWlnuL_comWv0

Повезане вести

1 comment

dusan мар 12, 2021 at 18:55

da. sjajno. da obezbedimo evroligu pa da sledece godine ponovo jurimo evroligu. ova dvojica ne garantuju nista. ne mozemo da napravimo domaceg igraca vec godinama. za borisu me dusa boli. valjda ce nesto da se desi pozitivno

Reply

Leave a Comment