Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Дисциплинска комисија АБА лиге драконски казнила Бранка Лазића

Пре само пар дана кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су у оквиру 20. кола регионалне АБА ј.т.д. лиге екипу Сплита на „Грипама“. Међутим, сусрет је обележило искључење капитена нашег клуба Бранка Лазића.

У једном дуелу под кошем наш капитен је лактом у лице ударио домаћег кошаркаша Марка Луковића и судијска тројка предвођена словеначким судијом Јавором искључила је Бранка Лазића, а данас је Дисциплинска комисија регионалног такмичења донела драконску казну капитену црвено-белог кошаркашког колектива. Екипа са Малог Калемегдана неће моћи да рачуна на услуге свог капитена у дуелима са вечитим ривалом Партизаном НИС који је на програму у недељу 14. марта, као и на заосталом сусрету против загребачке Цибоне који би требао да се одигра у уторак 16. марта.

Осим суспензије, Лазић је кажњен и са 6.000 евра.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC мар 12, 2021 at 23:56

Ako je ovo iste jacine udarac kao Rita iz buducnosti e pa onda je neko lud.ovaj iz buducnosti je bas pesnicom udario Petruseva.a Lazic je bio pod ruku sa Lukovicem i pri tom se posteno izvinio.ali nema veze groblje ce pasti i bez kapitena.naredne tri utakmice su najbitnije.groblje.Cibona.buducnost.ako to dobijemo prvi smo na kraju prvog dela.posle nema korone i svi u dvoranu.malo sale

Reply

Leave a Comment