Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Хладне главе, са ватром у срцу…

Тријумфални низ стонотенисера Црвене звезде стигао је до бројке од седам узастопних победа. Од оног несрећног пораза од вечитог ривала у првој фази лигашког такмичења пулени тренера Слободана Тасковића не само да не знају за неуспех, већ ривали тешко успевају да стигну и до освојеног сета, па не чуди да су сви тријумфи остварени максималним резултатом 4:0. У таквој атмосфери црвено-бели дочекују предстојећи првенствени дуел за који се слободно може рећи да је један од најзначајнијих сусрета нашег стонотениског колектива у претходних неколико година.

У четвртак 18. марта са почетком од 17 часова у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ гостује екипа зрењанинског Баната. Добро је познато како се претходни шампионат окончао, када је слободно можемо рећи вирус COVID-19 омогућио сутрашњем противнику да без финалне борбе, а уз благонаклоност Стонотениског савеза Србије стигне до шампионског пехара.

Зрењанинци у актуелној сезони не знају за пораз. У 15 до сада одиграних мечева остварили су исто толико тријумфа и самим тим лидери су суперлигашког каравана. У првом делу шампионата, у оквиру 5. кола екипа Баната је славила након велике борбе резултатом 4:3 и поред чињенице да су црвено-бели током меча имали предност и од 2:0 и 3:1 и недостајао је само један корак како би се велики противник савладао. Поене црвено-белима донели су капитен Марко Јевтовић два и Никола Стругаревић.

Црвено-бели имају императив победе у предстојећем сусрету и јасно је да са те стране имају веће оптерећење у односу на противника који ипак у Београд не долази растерећен. И Зрењанинци су свесни да овај дуел лако може представљати и прекретницу у целокупном шампионату, јер се слободно може рећи да ће сутрашњи победник бити на корак од освајања шампионског пехара.

Због тога,…, Марко, Жолт, Никола, Даниел, сутра хладне главе и са ватром у срцу. У битку не улазите гледајући каква вас сила напада, већ колику светињу браните. Изађите на терен, дајте све од себе и већ ћете бити победници…

– Супер лига Србије, плеј-оф, 16. коло:
СТК Црвена звезда – СТК Банат Зрењанин
Дворана: Дворана на западној трибини стадиона „Рајко Митић“
Датум: Четвртак, 17. март
Почетак: 17 часова

Повезане вести

Leave a Comment