Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

’’Pick N’ Talk’’: Дејан Радоњић

Креативни тим КК Црвена звезда мтс покушава да у овој сезони, која је по свему посебна и препуна изазова на терену и ван терена, обезбеди занимљив садржај за звездаше. У ситуацији када се утакмице играју пред празном халом и изостаје непосредна интеракција између играча и навијача, када је та посебна веза принудно заустављена, велики је изазов отворити прозор навијачима у свакодневно функционисање клуба.

Корак више у том правцу је покретање нове форме, подкаста КК Црвена звезда мтс. Водитељи и аутори подкаста, бивши кошаркаш Црвене звезде Милан Дозет и новинар и осведочени звездаш Иван Минић, покушаће да КК Црвена звезда додатно приближе навијачима. Подкаст под називом ’’Pick N’ Talk’’ угостиће сваке недеље играче, бивше првотимце, управу и менаџмент клуба… и у занимљивој форми говорити о Црвеној звезди на потпуно други начин.

Прва епизода доноси добро познато лице, најтрофејнијег тренера у историји Црвене звезде и садашњег шефа стручног штаба – Дејана Радоњића. Радоњић је човек кога заиста није потребно посебно представљати, са Црвеном звездом је освојио десет трофеја, последњи недавно у Купу Радивој Кораћ, остварио рекордних 250 победа и учествовао у стварању модерне историје која се памти.

У форми од 42 минута, у подкасту ”Pick N’ Talk”, Дејан Радоњић се присетио историјских момената и представио његов рад у Црвеној звезди на један мало другачији начин. Звездаши, уживајте!

Подкаст можете прегледати на платформи „Soundcloud“, као и осталим платформама за дистрибуцију подкаста:

КК Црвена звезда мтс позива и све звездаше да се активно укључе у рад ’’Pick N’ Talk’’ подкаста и буду његови аутори и креативци. Путем друштвених мрежа Клуба можете предлагати наредне госте и поставити им питања.

The post ’’Pick N’ Talk’’: Дејан Радоњић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment