Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црној серији се крај не назире

У оквиру 15. кола Прве Футсал лиге Србије црвено-бели су гостовали у дворани „Шумице“ екипи Коњарника. Ни овога пута КМФ Црвена звезда није успела да стигне до повољнијег резултата. Забележен је нови убедљиви пораз након којег се и дефинитивно доводи у питање опстанак и даље званичног шампиона Србије у елитном рангу српског футсала.

КМФ Коњарник – КМФ Црвена звезда 9:0 (5:0)

За нашу екипу у дуелу са градским ривалом дебитовала су појачања из КМФ Бјанконери Јовановић и Чкоњевић, али ни то није утицало на остварење нешто повољнијег резултата. Домаћин је од самог старта кренуо решен да оствари тријумф којим извесно и решава питање осптанка у елитном рангу. Већ након девет минута игре домаћин је имао предност од два гола головима Ристановића и Вићића. До одласка на одмор било је јасно да ће црвено-бели претрпети нову катастрофу која на крају и није изражена толико трагично као што је то био случај претходне недеље када су наши футсалери гостовали у Новом Пазару.

На крају, КМФ Црвена звезда са утакмицом мање остаје и даље на осмој позицији прволигашке табеле са скором од пет победа, једним ремијем и осам пораза. У среду 24. марта наша екипа у заосталом сусрету 13. кола дочекује Нову Пазову и тај сусрет ће и дефинитивно показати да ли ова екипа може избећи бараж дуеле за опстанак у елити српског фудбала. Како тренутно ствари стоје црвено-бели би у евентуалном баражу одмерили снаге са екипом КМФ Ивањица, али јасно је да у том дуелу не би могли да се сматрају фаворитом.

Не рачунајући заостали меч против Нове Пазове, Црвена звезда ће до краја лигашког дела такмиења гостовати екипама ФОН-а и Калча, док ће у последњем колу дочекати већ прежаљени крагујевачки Економац.

Дворана: „Шумице“
Судије: Оливер Николић, Александар Минић и Иван Станковић
Стрелци: 1:0 Ристановић у 2, 2:0 Вићић у 9, 3:0 Ристановић у 15, 4:0 Ратковић у 19, 5:0 Љујић у 20, 6:0 Инајетовић аутогол у 21, 7:0 Милутиновић у 27, 8:0 Љујић у 28, 9:0 Шљукић у 40. минуту
Жути картони: Јовановић, Чкоњевић (Црвена звезда).
КМФ КОЊАРНИК: ДРНДАРЕВИЋ, РИСТАНОВИЋ, ЉУЈИЋ, ШЉУКИЋ, ВИЋИЋ, Ивић, Милосављевић, Милутиновић, Боснић, Маловић, Ратковић, Грујић.
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЧКОЊЕВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, Благојевић, Сарић, Н. Ђукић, Ђурић, Лончар, Павловић, Ђуричић, С. Ђукић, Јевтић.

Повезане вести

2 comments

Раде Р.Српска мар 21, 2021 at 21:05

Можда је проклетство? Вратите старо име КМФ Република Српска,можда се посрећи. 😉

Reply
Јода Силни мар 21, 2021 at 16:18

Зовите клинце да играју, мање ће голова примати.

Reply

Leave a Comment