Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Млади штопер велика жеља Бордоа

“Делије” чекају новог штопера у виду Александра Драговића. Док се чека исксни дефанзивац, један бисер би могао да напусти “Маракану”. Реч је о Александру Лукићу.

Како преносе медији у Француској, Бродо је вољан да купи 19-годишњег Александра Лукића. Црвена звезда би могла да заради 700 хиљада евра. Скаути француског клуба су младог штопера снимили прошле сезоне у омладинској Лиги шампиона. Тада је постигао гол против минхенског Бајерна. Александар Лукић има 19 година и прошлу полусезону је провео у Графичару. Одиграо је свега пет утакмица и постигао је један гол. Зимус је враћен у омладински тим.

Млади штопер не би био први дефанзивац Црвене звезде који би се опробао у Бордоу. Пре њега су дрес француског клуба носили Вујадин Савић и Вукашин Јовановић. Александру Лукићу уговор са Црвеном звездом истиче лета 2022. године.

Велика је штета што по свему судећи овај млади и талентовани играч неће да добије шансу у црвено-белом дресу. Иако би наредне сезоне могао да буде бонус играч. Ипак, Црвена звезда се ослања у овом тренутку на искуснију последњу линију.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/bordo-odvodi-stopera-iz-zvezde-suma-je-700-hiljada-evra-272476/

Повезане вести

7 comments

krvavi zvezdas-DE мар 22, 2021 at 09:59

neka mi neko nabroji u zadnjih 10g koji je to talenat iz omladinske škole postao igrač negde u evropi..evo ja neznam ni jednog a samo se laje kao nije mu pruzena prilika u prvom timu,pa joj baš šteta i ode za crkavicu preko i posle par godina moli da se vrati u zvezdu kao da ozivi karijeru..koja sprdnja..KAŽE SE..NEMA KVALITET ZA EVROPU OSIM ZA ZVEZDU KAD IGRA PROTIV ĆIRIKOVCA KAD JE CEREMONIJA OTVARANJA VAŠARA

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 22, 2021 at 09:56

koliko vidim i kako se hvalimo sa omladinskom školom svi igraju po evropi sto otišli..strah i trepet..koja sprdnja..malo odskaču od drugih neznalica i kad odu preko to nije ni za amatersku četvrtu ligu..ajte ne zanosite se s tim glupostima..danas igra snaga i brzina a nasi talenti to nikada neće imati i biće samo talenti da im se divimo kad igraju protiv jošaničke banje..

Reply
domzet.milorad мар 22, 2021 at 09:01

kakvi crni 700 000E da je 7.000 000 E pa ga i prodaj bar si nešto zaradio.

Reply
Delije Sever Ns мар 21, 2021 at 19:29

Nama nevalja a Bordou valja.Ni čuo za njega nisam ali neko to prati.Važno je da dovodimo neke La parle,Kanjase,Bakojake a naši klinci nek trunu tako nam i treba.

Reply
Zvezda mi je sve мар 21, 2021 at 18:28

U prvi tim Lukic i Radulovica cim se oporave,treba mlade igrace isforsirati po svaku cenu,imaju talenta

Reply
Тренер мар 21, 2021 at 17:49

Са Јовановићем су се баш „усрећили“, вероватно најгори штопер у историји Бордоа, тако да овај мали сад и као омладинац може бити само бољи!

Reply
Aleksandar 89 мар 22, 2021 at 00:20

Nadam se da nece jos da ga prodaju.

Reply

Leave a Comment