Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаРукомет

Локомотива боља и у реваншу

Рукометашице су доживеле пораз и у реванш сусрету осмине финала Челенџ Купа од Локомотиве у Загребу 24:22 (15:13).

Црвено беле су приказале много бољу игру него у првом мечу у Београду. Локомотива је била бољ у првих петнаест минута и стекла вођство од 9:3. Онда су црвено беле ушле у серију својом добром игром,а и грешкама противница. Смањиле су резултат на 9:8, али су Загрепчанке одржавале предност до краја полувремена и отишле на одмор са 15:13.

У наставку сусрета наше рукометашице су чиниле све како би преокренуле резултат у своју корист. У 44. минуту су стигле до изједначења (18:18). У тим тренуцима на голу је блистала Марија Чолић која је својим одбранама уливала самопоуздање својим саиграчицама. Међутим, пред сам крај меча и голман Локомотиве је почела да брани на врхунском нивоу. Од последњих 8 шутева црвено белих одбранила је 6 и тако довела Загрепчанке до важне победе (24:22). Црвено беле нису успеле да приреде изненађење, али су оставиле добар утисак у првом наступу у Европи.

 

ЛОКОМОТИВА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 24:22 (15:13)

Дворана: Кутија шибица. Гледалаца: 500. Судије: Марковска и Вутов (Бугарска). Седмерци: Локомотива 7 (4), Црвена звезда 7 (5). Искључења: Локомотива 6 минута, Црвена звезда 4 минута.

ЛОКОМОТИВА: Разум (6 одбрана), Буковина (6 одбрана), Смиљанић, Пуљић, Кршник 1 (1), Вучковић, Пасарић, Јежић 3, И. Милић 7, Бушић, Милановић, Литре, Башић 2, М. Милић 5, Човић 6 (3), Пољак.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чолић (12 одбрана, 3 седмерца), Лежаја, Марић, Бокарић 4, Кокоресковић 1, Стекић 1, Мистрић 9 (5), Павлов, Радовић, Обрадовић, Луковић 5, Степанић 2, М. Милојевић, Ј. Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment