Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Ветерани Звезде су шампиони Србије!

Ветерани Црвене звезде освојила су шампионску титулу у сезони 2020/21!

На плеј оф турниру који је одржан у Новом Саду, Црвена звезда је прво савладала Спартак у полуфиналу са 9:1, да би у финалном мечу, пуном преокрета и неизвесности, победила домаћина Војводину са 5:3.

Црвено-бели победили су у суботу, у полуфиналном мечу екипу Спартака, са високих 9:1 и тако изборили финале против екипе Војводине. Блистали су наши играчи на леду и ни једног тренутка нису дали прилику Спартаку да их изненади.

У недељу је одиграно финале између Војводине и наше Црвене звезде. Виђен је одличан хокеј са прегршт узбуђења, а Звезда је након водства Војводине од 1:0 и 3:1, успела да смогне снаге и на крају заслужено слави са 3:5.

Стрелци за нашу екипу у овом мечу били су Павићевић, Ђорђевић, Чуковић, Татић и Прокић.

Саша Крављанац је овако видео финалном меч:

– “Одиграна је једна јако добра утакмица која чак и није личила на ветеранску. Обе екипе су биле максимално посвећене овом сусрету и играло се у најбољим саставима. Утакмица је заиста била борбена са пуно дуела, лепих акција и пуно шутева на гол. Ми смо смогли снаге да се вратимо у меч и преокренемо водство домаћина од 3:1. Било је ово заиста право финале. Користим прилику да честитам Војводини на фер и коректној борби. Ми смо имали више снаге да зауставимо нападе Војводине и искористимо своје шансе. Обе екипе су играле јако леп хокеј и заслужено су се нашле у финалу. За крај честитам мојим саиграчима на борбености и залагању. Била је ово заиста лепа представа и издање Звездиних ветерана.”

Један од стрелаца на данашњем мечу, Дејан Татић, овако је прокоментарисао финале:

– “Наша екипа показала је да смо и даље лидери српског ветеранског хокеја. Од почетка Војводина је наметнула висок темпо и повела са два гола. Ми смо показали изузетну одлучност, преокренули резултат и показали смо ко су прави шампиони. Наша прича се наставља. Наши младићи од 40 година, који су тек ушли у ветерански хокеј, још дуго година ће бити на траженом нивоу сходно рејтингу Црвене звезде.”

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/03/21/veterani-zvezde-su-sampioni-srbije/

Повезане вести

Leave a Comment