Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Николић: „Спремни за предстојеће изазове“

Везни фудбалер нашег тима Вељко Николић осврнуо се на остварене резултате у досадањшњем делу сезоне, али и истакао да се црвено-бели момци вредно спремају за изазове у националном првенству, али и Купу Србије.

Пријао нам је одмор, у претходном периоду играли смо утакмице готово на свака три дана и морам да кажем да се осетио умор, како психички, тако и физички. Било нам је потребно пар дана паузе да се ресетујемо и вратимо спремни да одговоримо изазовима који нас очекују до краја сезоне. Одлични резултати су иза нас, непоражени смо у првенству, играли смо шеснаестину финала Лиге Европе, такође налазимо се у четвртфиналу Купа Србије. Задовољни смо учињеним, али нема опуштања, идемо ка зацртаном циљу – истакао је Вељко Николић.

Први задатак за фудбалере Црвене звезде после заслуженог одмора биће екипа ИМТ-а, са којом ће се састати у оквиру четвртфинала Купа Србије 30. марта у 18 часова.

Спремамо утакмицу за утакмицу, то је филозофија од које не одустајемо и која очигледно доноси резултате. Прва утакмица је у Купу Србије против ИМТ-а, игра се један меч и нема места грешкама. Добро ћемо се припремити за тај меч, како бисмо били још један корак ближи зацртаном циљу, а то је дупла круна – закључио је Николић.

The post Николић: Спремни за предстојеће изазове appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment