Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

У сусрет противнику – ИМТ

Фудбалери Црвене звезде сутра од 16 часова дочекују ИМТ на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру четврти финала Купа Србије. Изабраници Дејана Станковића су у претходном мечу рутински савладали Младост на стадиону „Рајко Митић“ са 4:1.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТ

Наш тим је одиграо две утакмице против ИМТ-а, али ни једна није била такмичарског карактера. Из обе пријатељске утакмице наш тим је изашао као победник уз укупну гол разлику 10:2. Прву утакмицу одиграли су давне 1988. године, а Црвена звезда је славила у том дуелу са 8:2. За наш тим, хет-трик је постигао Хусреф Мусемић, два пута је погодио Влада Стошич, док су по једном били прецизни Владан Миловановић и Јовица Николић, уз један аутогол.

Други меч црвено-бели су одиграли у припремном периоду 16. јула 2020. године, где су тријумфовали са 2:0. Стрелци за нашу екипу су били Мирко Иванић и Андрија Радуловић.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Нажалост, због епидемиолошке ситуације у Србији, присуство публике на стадионима још увек није дозвољено. Директан пренос утакмице четвртине-финала Купа Србије између Црвене звезде и ИМТ-а, можете да пратите на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 16 часова. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше играче и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је непобедива ове сезоне у Суперлиги Србије и са 80 освојених бодова налази се на првом месту националног шампионата. Изабраници Дејана Станковића су остварили 26 победе и два ремија, уз гол разлику 78:12. Последњу утакмицу у шампионату одиграли су на стадиону „Рајко Митић“ против Младости, где су убедљиво славили резултатом 4:1. У Купу смо прво елиминисали Златибор резултатом 4:2, а потом смо тријумфовали над Радом (2:1).

ИМТ се налази на шестом месту Прве лиге Србије са 35 бодова. У досадашњем делу сезоне остварили су 10 победа, пет ремија и осам пораза уз гол разлику 32:24. У пролећном делу сезоне, од седам одиграних мечева, славили су на пет, док су поражени два пута. Последњу утакмицу у првенству одиграли су против Жаркова на домаћем терену, где су тријумфовали резултатом 1:0. У Купу су прво елиминисали Инђију и славили са 2:1, а потом и нишки Радничким идентичним резултатом.

НАЈБОЛЈИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу „тракториста“ се налази млади репрезентативац Андрија Катић, који је позајмљен играч из Црвене звезде. Штоперски тандем чине Урош Вукашиновић и Филип Дамјановић. Кључеве везног реда држе искусни Немања Марковић и Стефан Стефановић. Ту је и Владимир Лучић, офанзивни везиста који је такође на позајмици из Звезде. Екипу је појачао на зиму Вељко Кијевчанин који је бриљирао у јесењем делу шампионата у Борцу из Чачка, где је постигао четири поготка. Најбољи стрелац екипе је Огњен Димитрић који је на свој конто уписао пет голова.

СУДИЈА МЕЧА

Главни Арбитар на утакмици цетвртине-финала Купа Србије између Црвене звезде и ИМТ-а биће Павле Томић. Поред аут линија помагаће му Матија Олајош Нађ и Атила Хармат.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Четвртак, 11. март

– 12:55 ТСЦ – Радник 1:1 (1:1) (3-4п)

– 15:00 Спартак – Војводина 1:2 (0:0)

– 17:05 Партизан – Вождовац 4:0 (2:0)

The post У сусрет противнику – ИМТ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment