Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ОФК Београд постаје Звездина филијала

Најављено је пре неколико месеци да се на крају сезоне Графичар враћа кући на Сењак и неће више да буде развојни тим Црвене звезде. Популарни “Графоси” увелико граде стадион и нови терен, а од нове сезоне биће самостални у Првој лиги Србије.

Како се раније спомињало, црвено-бели су одлучили да се преселе на Карабурму, односно да се талентовани клинци убудуће кале у ОФК Београду. Како „MaxBet sport“ сазнаје две стране су корак од склапања пословне и техничке сарадње, што ће помоћи ОФК Београду да лакше функционише.

Популарни “Романтичари” су у трећем рангу, у Српској лиги група „Београд“, где им је задатак ове сезоне да изборе опстанак. Од лета имаће појачања на свим пољима.

Наравно, најбољи тим имаће играче из сопствене школе и оне за које се процени да им је потребно да се кале у сениорском фудбалу, како би у будућности постали део екипе Црвене звезде.

Вељко Николић и Жељко Гаврић су имали улоге у Графичару, пре него што су прекомандовани међу црвено-беле, а сада су дуже од годину дана под палицом Дејана Станковића. Ова сарадња може да буде плодоносна за оба клубу, ту нема дилеме.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/razlaz-sa-graficarom-zvezdini-klinci-se-ubuduce-kale-na-karaburmi-274186/?fbclid=IwAR2RIZxTaLzgpvC8lZxyONBbQEeX9txFhbKaaOPOyZU59SHI8A2FhCJYBdI

Повезане вести

Leave a Comment