Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Станковић: „Задовољан сам проласком“

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Србије, пошто су савладали новобеоградског прволигаша ИМТ резултатом 3:0. Тренер црвено-белих Дејан Станковић није био превише задовољан партијом коју су пружили његови фудбалери, али је свакако био задовољан коначним резултатом и пласманом у полуфинале куп такмичења.

– „Задовољан сам проласком после паузе и напорних тренинга утакмица је дошла у правом моменту. Вратило се доста играча који нису били ту месец и по дана. Успели смо да их истрпимо, то се и осетило малкице. Успели смо да их ротирамо све“ – казао је Станковић, који је притом мислио на повратак Дијега Фалћинелија, Филипа Фалка и Аксела Бакајока на терен.

Фалћинели и Фалко су дуго паузирали због тога што су се заразили вирусом COVID-19, док се Бакајоко повредио још против Милана и од тада није био у конкуренцији за тим.

– „Честитао бих играчима ИМТ-а на лепој и културној игри. Сада нам предстоје оне најважније утакмице, када се све решава.“

Главобољу Звездашима доноси повреда Немање Милуновића, који је терен напустио још у 35. минуту.

– „Милуновић изашао превентивно из игре. Видећемо, надам се да није ништа страшно. Знате колико нам је значајан Милуновић за игру“ – објаснио је Станковић, а потом додао да му је свеједно кога ће Звезда да добије на жребу у полуфиналу Купа:

– „Немамо жеље, идемо даље. Знамо шта нам је циљ.“

Повезане вести

3 comments

ĐOLE BARI 91 мар 30, 2021 at 20:31

SRAM VAS BILO SVE REDOM NA ČELU SA TOBOM.DRUGOLIGAŠ NAM PRAVI 5-6 ČISTIH ŠANSI, ONAKVIH SRAMNIH 60 MINUTA IGRE BEZ AKCIJE,ŠUTA,ŽELJE,VOLJE.

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 30, 2021 at 20:00

TO JE TVOJA BRUKA MISTER..KAD JE TEBI NESREĆNIK GOBELJA KAPITEN,NAPADAČ VUKANOVIĆ,ORGANIZATOR IGE JADNI NIKOLIĆ,PA NESREĆNI SRNIĆ,PA SMOTANI PETROVIĆ OVO JE SLIKA I PRILIKA NA STA LICIMO AKO SLABIJE ODIGRA KATAI..SREĆA PA SMO POGODILI SA FALKOM KOJI CE BITI EXTRA POJACANJE A BAKA PRASE JE VOLONTER

Reply
Delije Sever Ns мар 30, 2021 at 19:25

Prvih 20min za ponos i sveti dres koji nosite…svaka čast na tom delu utakmice a sve ostalo velika bruka i sramota.Tako se ne ophodi prema klubu,dresu koji nosite izgledali ste kao polupana banda od 20 minuta i jedna velika bruka.Sve kazniti mesečnom platom jel tako nemoze da se odnosi prema dresu.Umesto da damo 7,8 golova mi kao pičke stali.Igrači džaba vam pobede,titule,trofeji i pobede u evropi ako ne POBEDITE U DERBIJU.Hoćemo pobedu pobedu u Derbiju.Na vreme vas upozoravamo da nebude sranja.

Reply

Leave a Comment