Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда може у Љубљану, али уз PCR тест из ЕУ

Јадранска АБА ј.т.д. лига моћи ће у Словенији да се игра несметано током десетодневног периода када ће епидемиолошке мере у тој земљи бити пооштрене у циљу смањења броја заражених особа, али то не значи да ће кошаркаши Црвене звезде мтс моћи лако да допутује у Љубљану на сусрет са Цедевитом Олимпијом у недељу 4. априла.

Према незваничним информацијама нови проблем за Црвену звезду је најновија одлука да у Словенију неће моћи да уђе без резултата PCR тестова из Европске уније. То значи да се резултати тестова из Србије не би признали и црвено-бели не би могли да допутују у Љубљану. Како се може чути, као солуција се нуди да Црвена звезда евентуално уради потребне контроле у Загребу и да тамо сачека резултате како би могла да настави пут у главни град Словеније. То би ипак значило да се екипа и стручни штаб задрже у Загребу неко време пре доласка на коначно одредиште што би, у ситуацији када су на програму две утакмице Евролиге у року од 48 сати, само закомпликовало планове.

Повезане вести

4 comments

domazet milorad мар 31, 2021 at 10:48

To je ta zapadna demokratija . Netreba ni igrati u takvim uslovljavanjima , a to im je podmukli cilj. Na taj način traže pobedu. Fašizam.

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 30, 2021 at 23:03

ODMAH UVESTI ZA KONJUŠARE KOJI DOLAZE OBAVEZAN PCR TEST IZ SRBIJE.

Reply
MILOS RANKOVIC мар 30, 2021 at 21:20

PAZI TI OVE SLOVENCE,MOZETE VI SVI ZAJEDNO DA P….E K…C SVIM SRBIMA,HOCES TEST IZ EU E PA MI NEPRIZNAJEMO TU EVROPSKU UNIJU

Reply
Aleksandar 89 мар 31, 2021 at 01:12

Tako je Milose!!!!

Reply

Leave a Comment