Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Пораз некомплетне Звезде у утакмици за заборав

Кошаркаши Црвене звезде доживели су пораз од Арманија из Милана са 93:72 у оквиру 32. кола Евролиге.

У празној дворани “Александар Николић” Црвена звезда – Армани 72:93 (12:22, 22:25, 15:28, 21:18).

Екипа Етореа Месине је тако практично осигурала плеј-оф, те пришла на корак од предности домаће терена.

Црвена звезда је лоше отворила утакмицу, до првих поена стигла тек после скоро пет минута и већ је тад постало јасно да ће овога пута без Волдена, Рита црвено-бели тешко стићи до бодова против изузетно расположеног противника.

Црвено-бели су се држали до краја првог полувремена али као да је тројка Кевина Пантера наговестила изванредно друго полувреме Арманија.

У 35.минуту гости који су осигурали плеј оф овом победом, имали су 24 асистенције и само једну изгубљену лопту, уз чак 16 тројки!

Некадашњи првотимац Црвене звезде Кевин Пантер био је најефикаснији у редовима победничке екипе са 23 поена. У екипи Црвене звезде најефикаснији је био Лојд са 22 поена, Добрић је додао 14, а Симоновић и Хол су додали по седам.

Звезда је претпоследња са скором 9-23, док је Армани четврти са учинком 20-12.

Црвена звезда: Хол 7, Лојд 22, Ускоковић 5, Давидовац 2 (6ск), Лазић, Раданов, Добрић 14, Симоновић 7, Јагодић-Куриџа 7, Кузмић 4, Ноко 4.

Црвено-бели у наредном колу, већ у четвртак, дочекују израелски Макаби.

Преузето са сајта СД Црвена звезда.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE мар 31, 2021 at 11:18

SIGURICA

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 31, 2021 at 09:37

IMA LI IKOGA U ZVEZDI DA VIDI DA NEMAMO TRENERA ? DA SVAKI MEČ POČINJEMO SA MINUSOM OD 10-15 POENA RAZLIKE ,DA KUZMIĆ NE MOŽE ONU LOPTU ZA PLAŽU DA UHVATI,DA RADANOV APSOLUTNO NIŠTA NE ZNA,DA GA TREBA ODMAH POSLATI U FMP I VRATITITI NENADIĆA KOJI JE DUPLO BOLJI IGRAČ,DA USKOKOVIĆ NE MOŽE DA ORGANIZUJE IGRU, DA OD KURIDŽE I LAZIĆA NEMA NIKAKVE KORISTI. OVO JE POSLEDNJI PUT DA KOMENTARIŠEM NAJGORU EKIPU U SKORIJOJ ISTORIJI ZVEZDE.POD HITNO DOVESTI PLEJA,KRILO I TEŠKOG CENTRA,PLATITI NEKOME DA VODI KUZMIĆA .

Reply
MILOS RANKOVIC мар 31, 2021 at 13:24

E DJOLE NEMA VISE DOVODJENJA ZA OVU SEZONU,NEMA ISTEKO ROK JOS PRE DVA MESECA SKORO,VIDI SE DA RADONJA CUVA IGRACE ZA ABA LIGU,JESTE ON TRENER SAD ALI ON OD OVIH 12 IGRACA NEBI ZADRZAO PET,GLAVNI I JEDII KRIVAC ZA OVU SEZONU JE OBRADOVIC I TACKA,COVIC GA JE PUSTIO DA RADI STA HOCE I TAKO SE ZAVRSI,RADONJICEVA GRESKA JE STO NIJE POKUSAO DA KOLOMA VRATI U IGRU JER USKOKOVIC I HOL PROTIV BUDUCNOSTI NEMA STA DA TRAZI,SUTNULI SU SIMANICA I SAD NEMA CETVORKE SEM KURIDZE,KAKAV GOD BIO SIMANIC BOLJI JE OD SIMONOVICA I DAVIDOVCA NA CETVORCI,U ZVEZDI SEM HOLA I USKOKOVICA NIKO NEZNA STA IGRA,BEKOVI IGRAJU PLEJA,TROJKE IGRAJU CETVORKE,PETICE NEMAMO JER OVA DVA PANJA KUZMIC I NOKA NEZNA SE KOJE GORI,STO KAZES DJOLE OVAKVA ZVEZDA LOSA NIJE BILA U ERI COVICA

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 31, 2021 at 22:01

SVE SI U PRAVU MILOŠE,ALI NE BIH JA SIMONA OTPISAO TAKO LAKO,STARI LISAC JE TO,PUNO RADOSTI NAM JE DONEO.IZUZETNO SKROMAN,TIH,UVEK SAM GA PUNO CENIO.DAVIDOVAC JE OVE SEZONE NEKOLIKO MEČEVA PRELOMIO U NAŠU KORIST,BILO JE I VEOMA LOŠIH PARTIJA ALI MAKAR ZBOG ONE PARTIJE PROTIV SEKTE U KUPU NE MOGU DA GA NAPADAM. ŽAO MI JE KUZMIĆA,POSLE SVEGA ŠTO MU
SE DESILO U ZADNJE VREME ON JE BIVŠI IGRAČ. NIJE NI OVAJ NOKO TOLIKO LOŠ,BIO JE DUGO VAN IGRE,PAMTIM PUNO NJEGOVIH ODLIČNIH IGARA U ALBI,MORAĆE DA PRORADI U PLEJ-OFU.SAMO DA SVI BUDU ZDRAVI,OPET MISLIM DA KAKVI GOD DA SMO IMAMO ŠANSU ZA JOŠ JEDNU ABA TITULU.U SUPROTNOM VEOMA BRZO ĆEMO SE VRATITI TAMO GDE SMO BILI PRE DOLASKA ČOVIĆA.

Reply

Leave a Comment