Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

„Pick ‘N’ Talk“ – Звездино дете Немања Недовић

Немања Недовић је право звездино дете. Преводник јуниорске екипе која је освојила титулу првака и требало да донесе боље дане црвено-белима.

Момак из Нове Вароши дебитовао је за први тим већ са 18 година, и био једна од светлих тачака у тешким Звездиним годинама које су обележиле беспарица, године без спонзора на дресовима и новца у клупском буџету.

Паралелно са клупском, репрезентативну каријеру градио је кроз изванредне наступе за млађе селекције Србије (играчи до 20 година) а круна за сваког кошаркаша стиже позивом за сениорски тим Србије 2013.

Интернационалну каријеру популарни „Неда“ почео је у Литванији, а током каријере у којој још није рекао све, успео је да упише и драфтовање у првој рунди и одлазак у Голден Стејт, одличне сезоне у Уникахи, велика искушења и очекивања у Милану, и кошаркашки повратак и „ресетовање“ у Атини…

О почецима у дресу Црвене звезде, дебију и великим очекивањима, изазову и “немогућој мисији” у Голден Стејту, утакмици у Задру као великој школи и искуству коју памти, лепом времену и лепом животу као важном фактору у избору клуба како би пружио максимум на терену, Ђоану Плази и “клучевима од аутомобила”, Атини као месту где се “ресетовао” и могућности да се врати у Црвену звезду као кошаркаш, али и да се опроба као фудбалер…

Немања Недовић нови гост подкаста „Pick ‘N’ Talk“:

Такође, емисију можете пратити и на „SoundCloud“-у:

као и на другим подкаст платформама.

The post „Pick ‘N’ Talk“ – Звездино дете Немања Недовић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment