Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Шампионски викенд

Звездине талентоване генерације рођене 2010, 2011, 2012. и 2013. године су освојиле овогодишњи Мини Макси куп Београда. Бисери нашег клуба су још једном показали раскошан таленат и приказаним резултатима доказали да ће представљати велику будућност Црвене звезде.

Координатор базе наше Омладинске школе – Влада Цвјетићанин, изразио је велику радост поводом остварених резултата наших претпетлићких селекција и нагласио да су они показатељ доброг рада.

Веома смо задовољни викендом за нама. Било је очекивано да наше селекције освоје прво место, иако то на турнирима овог формата није лако. У овом узрасту резултат није мерило или није циљ, али је показатељ доброг рада. Изражавам још веће задовољство, пошто су дечаци показали да су најквалитетнији, а не само резултатски најуспешнији и то говори да поред добре селекције играча, радимо и квалитетну обуку. Иако нисмо у Мини Макси купу наступали у најквалитетнијим саставима упели смо да остваримо одличне резултате и покажемо да су деца у нашој Омладинској школи најталентованија. Пожелео бих момцима срећу на државном првенству које почиње у априлу где ће учествовати све наше претпетлићке генерације – рекао је Цвјетићанин.

Наша најмлађа селекција, бисери рођени 2013. године, је освојила прво место на турниру Мини Макси купа. Дечаци које са клупе предводи Огњен Пурић из утакмице у утакмицу приказују свој невероватан таленат, а то су доказали и овог пута. За Црвену звезду су наступали следећи играчи: Ничота, Јанковић, Павловић, Илић, Дачковић, Јевтић, Димитријевић и Ђорђевић.

Талентоване играче рођене 2012. године су такође заузели прво место на овом такмичењу. Пулени Милана Миленковића су приказали резултате доброг рада и сигурно дошли до трофеја. За наш тим наступали су следећи играчи: Боровчанин, Витакић, Мрковић, Радошевић, Николић, Видојевић, Бјелић, Нешковић Цветићанин и Живановић.

Изабраници Славише Шуше, који са тренерске позиције предводи генерацију рођену 2011. године, са лакоћом су заузели прво место на Мини Макси купу. Црвено-бели су рутински освојили ово такмичење, а о томе сведочи податак да су имали невероватну гол разлику 29:1.

Претпетлићка генерација рођена 2010. године, коју са клупе предводи Милан Савковић је показала свој велики потенцијал, као и доминацију на овом такмичењу. На сјајан начин су феноменални дечаци доказали да ће представљати велику будућност нашег клуба у наредним годинама, као и да ће бити фаворити у шампионату који почиње средином априла. На овом турниру екипу је водио помоћни тренер Мирко Лазић.

The post Иза југа Маракане – Шампионски викенд appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment