Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДербиМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Надиграли и заслужено победили ривала“

Омладинци Црвене звезде савладали су екипу Партизана у дерби сусрету 27. кола домаћег шампионата са 1:0, а утиске после важне победе изнео је шеф стручног штаба – Марко Неђић.

Сматрам да смо апсолутно заслужили да тријумфујемо у данашњем сусрету. Нисмо постигли погодак из игре, али смо имали пар добрих прилика да решимо утакмицу и у ранијој фази меча. Ипак, досуђен је једанаестерац за наш тим када је противнички голман направио прекршај над капитеном Кнежевићем, који је „зарадио“ чворугу на глави после тог дуела. Успешно смо реализовали пенал, али такође сматрам да смо генерално били бољи ривал током читаве утакмице. Играли смо онако како смо и желели и ни у једном тренутку нисмо одступали од оног што смо зацртали и договорили у свлачионици. Идемо даље, настављамо трку за титулу шампиона – рекао је шеф стручног штаба наших омладинаца.

Шеф стручног штаба наших омладинаца најављује поход на титулу, упркос тешкој кадровској ситуацији, али не заборавља основни циљ наше Омладинске школе, а то је развијање играча.

Пред ову утакмицу сам рекао да се ми не припремамо посебно ни за једног нашег противника, јер је нама свакако увек исти циљ. Пре свега, ту мислим на развијање наших талентованих дечака, али наравно Црвена звезда увек има високо постављене захтеве када је реч о свим такмичењима. Кадровска ситуација није баш најбоља у овом тренутку, има фудбалера који су повређени, а знамо каква је ситуација и са корона вирусом, тако да првенствено желим да сви поново будемо на окупу што пре. Генерално, важно је да наставимо да градимо своју игру и да испуњавамо захтеве које поставимо пред себе и сигуран сам да ћемо тако највише напредовати и успети да што пре припремимо нашу децу за сениорску селекцију Црвене звезде – закључио је Марко Неђић.

The post Неђић: Надиграли и заслужено победили ривала appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment