Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда спрема бомбу, Пријовић мета?

Mozzart sport сазнаје да су Звездан Терзић и Митар Мркела после Александра Драговића ушли у преговоре с још једним потенцијалним бомбастичним појачањем.

 

Пошто је побеђен Партизан у вечитом дербију, и остављен на 12 бодова разлике осам кола пре краја Суперлиге, Црвена звезда већ може да се окреће ка лету, односно прелазном року и новом нападу на Лигу шампиона.

 

А како Mozzart sport сазнаје, директорски тандем Звездан Терзић – Митар Мркела увелико ради на томе да направи „дрим тим“ наредног лета како би се у Европи направио нови искорак у односу на ову сезону и пласман у 1/16 финала Лиге Европе, где је славни Милан недавно зауставио црвено-беле.

 

Осим штопера Александра Драговића из Леверкузена, с којим преговори увелико трају, и који преко друштвених мрежа додатно подгрева атмосферу међу навијачима Звезде, шампион Србије је нанишанио и бомбастично појачање у нападу – Александра Пријовића!

 

Човек чији је гол одвео Србију на Светско првенство 2018. године тренутно је члан саудијског Ал Итихада, има уговор до 2023. године, али и жељу да напусти клуб.

 

А по информацијама Моzzart sporta, контакт Звезде и Пријовића већ је успостављен, и обе стране изразиле су жељу за сарадњом: црвено-бели би добили сјајног нападача, а Пријовић прилику да се врати у Европу и покаже да је и даље способан да игра на највишем нивоу, у квалификацијама за Лигу шампиона, а на Маракани се надају и у фази по групама елитног такмичења.

 

Где год је био, нападач рођен у Сент Галену 1990. године, решетао је мреже – у турском Болуспору, пољској Легији, а највећи траг оставио је у ПАОК-у за који је дао преко 50 голова, и где је у сезони 2018/2019. био један од најзаслужнијих за титулу солунског клуба, иако је на полусезони продат Ал Итихаду за 10.000.000 евра.

 

Управо висина тог трансфера, као и Пријовићева огромна примања у Ријаду, главна су кочница обостране жеље да дође до сарадње – наредних дана разговараће се управо о потенцијалном моделу Пријовићевог „изласка“ из Ал Итихада, а позајмица, као у случају Секуа Саногоа, може да се испостави као најреалнија опција.

 

Звезда с Дејаном Станковић на клупи – иако је привукао пажњу Сампдорије, али ће извесно остати у на Маракани – са актуелним носиоцима игре на терену, уз Драговића и Пријовића као појачања: то за навијаче црвено-белих звучи као летња бајка.

Извор: (Mozzart sport)

Повезане вести

Leave a Comment