Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Сви пали пред Звездом

Фудбалери Црвене звезде су савладавши Јавор са 5:1, стигли до 19 узастопне победе у домаћем шампионату и тиме “обрнули круг”, јер су победили сваку екипу у шампионату ове сезоне и тиме још једном потврдили да смо најбољи тим у Србији.

Осим Јавора, и Партизан је била екипа коју нисмо савладали ове сезоне, с обзиром на ремије које смо забележили против ова два тима током јесени. Ипак, две рутинске победе у пролећном делу првенства су дефинитивно потврдиле нашу доминацију у границама Србије. Партизан је савладан голом Мирка Иванића који је сјајним ударцем главом решио питање победника, док су против Јавора погађали Александар Катаи (2), Ел Фарду Бен, Немања Милуновић и Филипо Фалко.

Екипи Дејана Станковића недостаје још три победе до краја првенства да би и математички обезбедила титулу. Тренутно наш тим има 89 бодова на табели уз гол разлику 88:14, ако наши првотимци остану непоражени до краја шампионата биће у прилици да освоје укупно 110 бодова и постигну преко 100 голова, што би била једна од најефикаснијих сезона Звезде у претходне две деценије. Такође, црвено-бели уколико остваре победе у наредним мечевима ће бити у прилици да оборе рекорд из сезоне 2015/16, када је наш тим под вођством Миодрага Божовића остварио 24 узастопна тријумфа у националном шампионату. У случају да останемо непоражени до краја такмичарске године, то би био први пут да освојимо титулу – без пораза, с обзиром на то да смо у сезони 2007/08 у таквој ситуацији завршили на другом месту. Такође, на добром смо путу и да освојимо дуплу круну.

ПРЕОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ У ПРВЕНСТВУ:

Црвена звезда – Радник (у првом мечу победа 4:1)

Инђија – Црвена звезда (у првом мечу 3:2)

Црвена звезда – Војводина (у првом мечу 2:0)

Рад – Црвена звезда (у првом мечу 3:0)

Црвена звезда – Златибор (у првом мечу 1:0)

Бачка – Црвена звезда (у првом мечу 2:0)

Црвена звезда – Металац (у првом мечу 1:0)

 

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 апр 13, 2021 at 01:26

Bravo momci za sve sto ste uradili samo tako nastavite i narednih godina i u Domacem Prvenstvu i u Evropi!!!!

Reply

Leave a Comment